Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Royal family - badrockar till HELA familjen

Hej, vi reser till Cala Bona och har bokat ett Royal family rum där det står att det ingår badrockar till hela famliljen. Har de även barnstorlekar (barnen är 2, 6 och 13 år) eller kommer det ligga 5 vuxenbadrockar på rummet? Funderar på om man ska ta med badrockar till de två minsta.

Kommentarer

 • Hej, jag har aldrig sett några badrockar i barnstorlek, det ligger nog fem stora på rummet, så ta med egna till kidsen. Det brukar jag göra, det är så praktiskt när man går mellan poolen och rummet. Hoppas ni får en skön semester, det är ett toppenställe.
  Vänligen,
  Helena

  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Hej igen, jag fick veta av en av de norska Sunwingföräldrarna att man kan gå ner till receptionen och byta de vuxenbadrockar man har på rummet till mindre. Tydligen kan man säga hur gamla barnen är och byta mot badrockar i deras storlek! Inget jag visste eller har testat själv, men nu har jag också lärt mig något nytt idag :-)
  Helena

  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Hej
  När vi var på Sunwing Sandy Bay så fanns det badrockar i barnstorleken på vårt rum.

  Victoria
 • Helena, gällde det Cala bona?
  //Mia

  Mia
 • Hej!
  Jag kan glädja dig med att det kommer att finnas badrockar till er allihop. För vuxna finns det en storlek, men för barnen är det två olíka storlek. De små får Lollo & Bernie-badrockar (vita frotté med påsytt Lollo & Bernie-emblem) och vuxna (jag tror att även 13-åringen räknas hit) får vita frottérockar med Royal-märke. Dessa byts ut en gång per vecka.

  Stina Möllstam

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.