Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Restaurang/mat på Rhodos Flygplats?

Hej!

Ska flyga till Rhodos/Sunwing Kallithea imorgon eftermiddag och hem nästa onsdag. Då vi har flygtid hem 21.25 men inte har bokat mat ombord på planet undrar jag om någon av er har koll på hur möjligheterna ser ut att äta på Rhodos flygplats. tittar man på deras hemsida står det bara att det finns ett café/restaurang under "Facilities". Jag hade tänkt i förväg att det alltid finns en McDonalds eller Subway eller liknande på alla flygplatser, men så läste jag att Rhodos flygplats är ganska liten, och vill därför kolla upp detta i förväg. Kan man äta sig mätt på flygplatsen, eller är det bättre att beställa mat på planet?

Kommentarer

 • Hej Johan,
  Matutbudet på Rhodos flygplats är inte mycket att hurra för. Det är en väldigt liten flygplats och det finns ingen stor snabbmatskedja på plats. Det du kan få tag på är väl något smörgåsliknande .... kanske eventuellt någon pizzaslice.

  Jag har heller inte flugit därifrån så sent och vet inte vilka öppettider cafeterian har. Kollade också på hemsidan och där står inga öppettider. Kanske bäst att beställa mat på planet eller bunkra upp med något eget.

  vänligen,
  Helena
  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Hej Johan, 
  Vi flyger hem från Kallithea imorgon (onsdag) kväll & vi har inte bokat någon flygmat hem utan äter här på resorten innan vi åker till flygplatsen. Förhoppningen är dessutom att alla i familjen sover stora delar av hemresan. Vår buss hämtar oss 19.10 flyget går 21.25 som ert, Costas Kitchen öppnar kl 18, likaså bufférestaurangen.  Vår tanke är att äta där alt köpa med oss ex pizza & pic-nica lite då vi tror de går snabbast. Vi var även här förra året & jag vill minnas att det var mindre prisvärt på flygplatsen samt att man inte hade så mycket tid över efter alla säkerhetskontroller etc. Pizzan på Costas på resorten är dessutom väldigt god. Trevlig resa! Med vänlig hälsning, Emely
  Emely Enocson Sunwingmamma
 • Grymt - tror vi gå går på ditt spår där Emely och käkar på hotellet innan vi åker. Var på Sunwing Alcudia förra året, och då var det ju inga problem att käka på flygplatsen, eftersom den ju är lite större. Tack för tips!
  Johan
 • Hej igen Johan, Jag kollande in utbudet på flygplatsen & förutom en stor taxfreebutik finns ett café som sålde mackor, piroger & större kakor samt chips. När vi gått igenom sökerhetskontrollen så hade vi 20-30 min innan vi skulle boarda planet. Dock har det långa köer i säkerhetskontrollen & det tog lång tid innan vi var igenom. Hoppas ni får mindre köer & fortsatt trevlig semester! 
  Med vänlig hälsning, Emely  Emely Enocson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.