Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Resa ensam med barn, förslag på ett lämpligt Sunwing med kort transfer?

****Hej!
Planerar resa i juni alt september till ett Sungwing med All inklusive.
Prioriterar kort transfertid och bra pooler.
Har ni något att rekommendera.
Reser ensam med två barm, 6 och 10 år.
Tack på förhand!

Kommentarer

 • Hej Jennie!

  Det låter mysigt att åka till solen med barnen!

  Alla Sunwing är ju bra på sitt sätt & har alla sina olika fördelar och egenskaper men skulle jag föreslå ett särskilt till er så är det Sunwing Kallithea på Rhodos.

  Flygtiden till Rhodos är kort, ca 3,5 timme och transfern till hotellet tar bara 25-30 minuter. Hotellet ligger jättefint vid havet och har två poolområden och det finns även rutschkanor vid båda poolområdena. Lekplats, miniland, minimarket och även underhållning för både barn och vuxna hittar du här precis som på alla Sunwing.

  Hotellet består av fem byggnader. Poolområdena ligger vid huvudbyggnaden Athena och vid Helios. Sen har du ocså byggnaderna Triton, Ariadne och Poseidon som ligger precis i närheten och det är inga långa avstånd vilken byggnad ni än väljer att bo i.

  Havet ligger som sagt precis nedanför och här är stranden lite grövre sand/stenstrand men upplevde den ändå som ganska mjuk att gå i trots stenarna. Det som är bra med att ha stranden så nära är att man behöver inte planera för en hel dag på stranden utan kan variera lite mellan poolen och stranden under dagen.

  Vill ni åka in till Rhodos stad eller göra någon annan utflykt någon dag går där bussar precis ovanför hotellet eller så tar ni en taxi som oftast står tillgängliga direkt utanför hotellet.

  Känner du att detta hotellet skulle passa för er så återkom gärna med fler frågor och funderingar så kan jag berätta mer om hur vi upplevde det och försöka ge lite tips och råd inför er resa!

  Ha en trevlig helg & en riktigt glad påsk!

  Hälsningar Anneli

  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Ska till Egypten 13 april, efter det kan jag svara hur det var. Åker själv med en snart fyraåring..

  Jonas
 • Hej Jonas!

  Ja skriv gärna & berätta om hur ni hade det på er resa när ni är hemma igen!

  Önskar er en härlig resa, så skönt att komma till värmen nu!

  Hälsningar Anneli

  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Hej!

  Jag kan absolut rekommendera Sunwing Waterworld Makadi Bay till dig och dina barn. Utifrån deras ålder gissar jag på att de är mer i vattnet än på land om chansen ges.

  Makadi Bay når ni efter ca 45min transfer, en tid som brukar kännas ganska överkomlig. Väl på plats möts man av en nybyggd och otroligt fräsch och fin resort med massor med olika sorters pooler och vattenrutschbanor. Hotellet ligger precis vid Röda havets strand där man men några simtag ut kan snorkla bland 'akvariefiskar'.

  Rummen på hotellet är riktigt stora och även dessa väldigt fräscha. Enda minus vi kände där var att solen aldrig nådde in på balkongen då de är 'infällda' i fasaden.

  Vi hade all-inclusive här och var dock inte alls nöjda med maten. Det finns både buffetrestauranger och olika andra restauranger som ingår men det var tyvärr inte mycket mat som gav några plus i kanten. Vill säga där är att vi vanligtvis inte alls är speciellt kräsna när det kommer till mat...

  Så vill du och barnen ha er ett riktigt vattenäventyr tycker jag absolut att ni ska testa detta Sunwing då jag gissar att de kommer tokgilla allt som erbjuds där, både i pool och hav.

  Kom gärna med fler funderingar, Med vänlig hälsning Gölin

  Gölin Swessar Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.