Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Priserna i minimarket på Sunwing Sandy Bay Beach?

Hej! Vi åker till Sunwing Sandy Bay den 14 maj och har med vår 10-månaders lilla tjej. Hur är priserna på barnmaten och blöjorna i minimalt? 😀
Maria Fredriksson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • "Minimarket" skulle det ju stå, himla auto correct på telefonen... :P
  Maria Fredriksson
 • Hej Maria!
  Va härligt med en resa nu i maj, perfekt tid att åka speciellt med en så liten. Det har ju ännu inte hunnit bli så varmt.
  Jag har själv inte varit just på Sunwing Sandy Bay men rent generellt sett kan man nog säga att minimarket är relativt dyrt. Man kan se det som en fantastisk service att det finns blöjor och barnmat lätt tillgängligt, men jag skulle nog rekommendera att ta med ett förråd hemifrån.
  Ha en riktigt härlig resa till Cypern, själv åker vi till Sunwing Kallithea i slutet av maj.
  Med vänliga hälsningar Ronny
  Ronny Olsson Sunwingpappa
 • Hej Maria,

  Du har fått ett bra svar från Ronny redan så jag lägger bara till lite info om priserna jag antecknade från när vi var där förra sommaren.

  Barnmaten från Hipp och Semper låg på mellan 2.45-3.95 €. Välling har jag ingen exakt prisuppgift på men den hade ett högre prisläge jämfört med hemma vet jag.

  Blöjorna (Pampers) låg på mellan 13.35-18.35 €. Minns inte storleken på förpackningarna men brukar inte vara de största.

  Utbudet var bra i butiken precis som Ronny också skriver och de hade en del olika burkar, smoothies, badblöjor o dyl att välja på!

  Önskar er en härlig resa på underbara Sunwing Sandy Bay!

  Hälsningar Anneli 


  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Tack snälla! 😀
  Maria Fredriksson
 • Hej! Det finns en större och mycket billigare matvarubutik när du går ut från hotellet och går höger och följer gångbanan upp. Inte långt alls. Där finns allt och lite till till bättre priser Trevlig resa!
  Åsa Olsson
 • Tack snälla!
  Maria Fredriksson

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.