Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Pris lunch- och middagsbuffén på Sandy bay beach

Hej,

Jag undrar vad lunch resp middagsbuffén kostar på Sunwing Sandy bay beach om man inte har något måltidspaket förbokat/betalt utan betalar på plats om man ska äta där?

Kommentarer

 • Hej Therese,

  Bokar man inte måltidspaket innan avresa kan man självklart köpa måltider på plats. Du hittar priser och vad som erbjuds på nedan länk.

  https://sandybay.sunwing.net/food-beverage/

  Mvh Pernilla

  Pernilla Lundström Produktexpert, Ving
 • Hej!

  Tack för ditt svar! Hittade priset på frukostbuffen via din länk, men inget pris på lunch och middagsbuffén tyvärr. Kikade ordentligt tyckte jag, men måste ha missat det ändå.

  Någon som kan säga vad det kostar att äta vid lunch och middagsbuffén enstaka tillfällen när inget måltidspaket är bokat?

  Tack 😀

  Pia
 • Hej Pia!

  Priset för lunchbuffén är 15€ och för middagsbuffen betalar du 26€, då ingår dryck. Barn upp till 12 år äter ju gratis från buffén tillsammans med betalade vuxen.

  Vi gillade buffén på Sandy Bay, fräscht & god mat!

  Hälsningar Anneli

  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Hej!
  Funkade det alltså att äta i själva bufferestaurangen och betala per gång också? På hemsidan finns ju bara frukosten som alt där, och sedan info om La Tasca och Fino.
  Vi är inne på att boka bara frukost den här gången för att få lite mer flexibilitet, och det känns som om jättebuffe till både lunch och middag nästan blir för mycket. Dock vill vi gärna kunna välja att äta buffén också, men inte de 10 ggr det blir en vecka med Sunwing Inclusive. Vore kul att hinna med såväl Lä Tasca som kanske något utanför hotellet.
  Tack för svar

  Anna-Karin Hedlund
 • Hej Anna-Karin!

  De ggr vi rest till Sunwing utan att ha förbokat något måltidspaket alt. bara haft frukost har det aldrig varit ngt problem att äta ur buffén ngn lunch/middag och betala per gång för detta. Kanske att det är så att det är i mån av plats för dem som inte förbokat så dubbelkolla/boka kanske för säkerhetsskull om ni vill äta ngn särskild dag men som sagt vi har alltid fått plats och kunnat äta av denna när vi önskat. Skönt med lite olika valmöjligheter tycker jag!

  Hälsningar Anneli

  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Tack så jättemycket för svar!! Ja det blir nog så vi gör den här gången; just nu i snön är det ju gräsligt lockande att planera solsemester ☀️

  Anna-Karin
 • Hej!

  Nyss hemkommen från Sandy bay så kan vi verkligen rekommendera att bara välja till frukost vid bokningen och ta de andra måltiderna som det kommer.

  Nu under höstlovet var inga problem att äta var vi ville, funkade på Fino, La Tasca och buffén. Inga problem med platser, bokade dock Fino eftersom platserna är lite färre på den restaurangen. Vi uppskatta att äta i restaurang med bordsservering.

  God mat! Take away tog vi också ofta eftersom vi har en liten som sover länge och över lunchen.

  Lätt att bara sätta upp notan på rummet och efter att vår vecka var slut betalade vi bara slutnotan i Helpdesk för våra restaurang- och barbesök.
  Smidigt 😀

  Therese
 • Låter hur underbart som helst Therese & Anna-Karin jag kan bara hålla med, det är mycket lockande att boka en solsemester just nu!:-)☀️

  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Tack så jättemycket för svar!!

  Förresten Therese hur var väder o vattenvärme på höstlovet? Nu är väl vår plan A att åka i vår men kanske något höstlov någon gång.

  O förresten- nån av er som varit i mitten av maj o vet hur det funkade med bad då?

  Tack igen 😀

  Anna-Karin Hedlund
 • Hej Anna-Karin,

  Jag har varit på Cypern i början av maj å bad i havet var svalt vill jag minnas. Vi badade mest i poolen.
  Barnpoolen & babypoolen är uppvärmda till 25 grader tom 15/5 2017. Se mer info ang pooltemperatur på: Ving.se under utbud på Cypern Sandy Bay.
  Men solen strålar var varma redan då.

  Trevlig resa!
  Hälsningar Emely

  Emely Enocson Sunwingmamma
 • Tack :-)!
  Vi har bokat den 22 maj till Sandy Bay Beach nu. Hoppas inte vattnet svalnat av efter uppvärmningen som stängdes av den 15 ...

  Förhoppninhsvis har väl solen börjat värma på vattnet skapligt tills dess också.

  Bokade förresten bara frukost (ang mitt första inlägg), familjen vi åker tillsammans med bokade inklusive, så troligen blir det väl några buffebesök för oss ändå för att umgås 😀

  Anna-Karin
 • Hej Anna-Karin,

  Vad härligt med en resa att se fram emot i maj!
  Vi får hoppas att solen strålar värmer, själv åker vi till Rhodos & Sunwing Kalithea 17 maj så jag hoppas på samma varma sol.

  Hoppad ni blir lika nöjda med er resa & Sunwing Sandy Bay som vi var.
  Önskar er en trevlig resa!

  Med vänliga hälsningar Emely

  Emely Enocson Sunwingmamma
 • Härligt! Ha en toppenresa ni med!! Kallithea finns på vår önskelista vid tillfälle också :-)

  Anna-Karin
 • Tack Anna-Karin,

  Ja Kallithea är verkligen värt ett besök, vi var där i somras & nu blir de 2v i maj 2017.

  Med vänlig hälsning, Emely

  Emely Enocson Sunwingmamma
 • Åh underbart! Hade så gärna åkt 2 v vi med, men med skolbarn funkar det inte att vara ledig så länge, och runt loven är det antingen för kallt eller för varmt vid Medelhavet...

  Ha det toppen!!

  Anna-Karin

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.