Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Pooltemperatur på Sunwing Makrigliagos i mitten av maj?

Funderar på att boka resa till maj 2017. Förra året var vi på Sunwing Kallithea vid den tiden och vi tyckte det var kallt i poolerna (24-25 grader). I år var vi på Sunwing Sandy Bay och där var det jätteskönt i poolerna (28-30 grader). Ser att poolerna på Sunwing på Kreta inte är uppvärmda alls och är rädd att det då kan vara ännu kallare än på Rhodos. Någon som vet?

Kommentarer

 • Hej Maria,

  Jag var på Sunwing Makrigialos i skiftet augusti/september för några år sedan. Lufttemperaturen var då riktigt varm och behaglig dygnet runt. Poolerna kyldes naturligt ner under nätterna och var i min smak i det kallaste laget på morgonen när barnen ville hoppa i tidigt. Så snart solen dock hade fått värma en stund var det väldigt skönt. Exakta gradtal har jag ingen koll på, men benämner mig själv badkruka.

  Jag var även på Kreta i mitten av maj för några år tidigare och bodde på ett annat hotell med ouppvärmd pool. Vädret på resan var väldigt skiftande mulet/sol/regn och det blev då ett fåtal bad under den resan.

  Är det väldigt viktigt för er med god temperatur i poolen skulle jag överväga att boka ett hotell med uppvärmd pool då de ouppvärmda poolerna är helt beroende på hur mycket solen skiner. Barnen brukar vara ihärdiga och bada oavsett väder, själv behöver jag sol och värme :).

  Hoppas att du blev lite klokare nu,

  Varma hälsningar Gölin

  Gölin Swessar Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.