Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

pooltemperatur khalitea i slutet av Juni

Hej!

Vi var på sunwing khalitea i Maj för två år sen och gillade det verkligen, men det var två saker som gjorde oss lite mindre nöjda. Det ena var att airconditon på rummen inte sattes igång förrän i Juni (därav billigare pris i Maj iofs), det andra var att det var riktigt kallt i poolen. Det står på hemsidan att poolerna inte är uppvärmda alls under året. Nu funderar vi på att åka dit igen då det tickar av de flesta boxar för oss i valet av Sunwing hotell, men då undrar vi om poolerna hunnit bli lite varmare i slutet av Juni än när vi var där, någon som vet?

mvh / Marcus

Marcus Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Marcus!
  Härligt med Kallithea, verkligen ett superbra val.
  Angående poolerna så har de definitivt blivit mer uppvärmda i juni men det beror ju också naturligtvis på hur varmt det har varit under försommaren. Min erfarenhet säger mig dock att det går ganska fort i början av juni och jag tycker att både pooler och havet då har en ganska behaglig temperatur.
  Ha en riktigt skön semester
  Med vänlig hälsning
  Ronny

  Ronny Olsson Sunwingpappa
 • Tack för snabbt svar! Det låter helt ok och också som jag nog trodde, det kan knappast vara kallare en månad senare iaf.

  mvh / marcus

  Marcus
 • Hej Marcus,

  Förstår att ni funderar på Kallithea igen. Vi ska också dit för andra ggr denna sommaren.
  Vi var där i månadsskiftet maj/juni 2016 & vi tyckte pool temperaturen ökade bara under den tiden vi var där. Likaså lufttempen ökade några grader.
  Vänner till oss besökte Rhodos & Kallithea i mitten av juli 2016 & dom har pratar om lufttemperaturer närmare 40 grader.
  Tror juni är perfekt månad men att poolen forfarande upplevs som svalkande.

  Trevlig resa!
  Med vänlig hälsning, Emely

  Emely Enocson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.