Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Pooltemperatur i de privata poolerna på Sandy Bay Beach

Hej!

Jag undrar om ni vet hur temperaturen är i den privata poolen som hör till Royal Pool Suites? Är det samma temperatur som i de större poolerna?

Kommentarer

 • Hej Adam,

  Jag tror att temperaturen är ungefär densamma i de privata poolerna som i de allmänna, lite beroende på när på året ni åker. Vissa av de allmänna är uppvärmda til en viss del under försäsong, de privata poolerna är inte uppvärmda. Se länk här:https://www.ving.se/cypern/ayia-napa/sunwing-sandy-bay/pool

  Vi har inte bott i lägenhet med privat pool på Sandy Bay men jämför jag med OBC Kreta med samma förutsättningar där vi gjorde det så tycker jag nog att det var ungefär samma temperatur i den privata som i den allmänna poolen, kanske något varmare.

  Hoppas du blev lite klokare, vill också tillägga att de lägenheterna du nämner på Cypern ser riktigt fina ut och ni kommer säkerligen trivas i en sådan om ni väljer den!
  Hälsningar Anneli

  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Hej Adam, 
  Håller med Anneli om att ni kan inte annat att trivas på Cypern, tyvärr har inte heller jag bott på Sandy Bay med delad privat pool. Att ha i åtanke kan vata att de inte är så djupa (130cm) och därmed kommer upp i temperatur lite snabbare. Vänner till oss bodde med delad privat pool på Cypern i slutet av sep förra året & upplevde temperaturen som mycket behaglig. 
  Trevlig resa! Med vänlig hälsning, Emely
  Emely Enocson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.