Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Pooler anpassade för mindre barn på Sunwing?

Hej på er!
Vi vill åka nu i september till ett Sunwing anpassade för en treåring. Vi söker framförallt efter poolområde med kanske vattenrutschbana och "sprutande djur", alltså en barnpool där det händer lite :0)

Har kikat på gran canaria och det ser superfint (?!) ut men vi saknar sprutet. 

Vad har ni för förslag?
Hit me!! :0)
Mvh Johanna
Johanna Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej,
  Det händer inte så mycket i poolområdena på Gran Canaria vad jag vill minnas. Varken på Sunwing Arguineguin eller OBC. Sunwing Kallithea har fler pooler, men kanske är vattenrutschbanan för lite äldre barn. I babypoolen finns en liten vattenrutschbana. Den ser du på bilderna på presentationen av hotellet och där är en sälfigur också men jag tror inte att den sprutade vatten. Men min dotter hade roligt i den i den åldern och åkte om och om igen och tyckte att det var roligt med några av de andra barnen där. Ledsen att jag inte har fler tips om sprutande vattenleksaker men det kanske är fler som har mer input.
  Vänligen,
  Helena
  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Tack snälla för svar!! :0)
  Då får vi nog kika vidare.
  Johanna
 • De verkar ha fina småbarnpooler med liten rutschkana på Sunwing Alcudia . Vet att vi såg dem när vi var på Mallis för några år sedan men bodde på Sea Club (som är ett Family Garden).
  Anna-Karin
 • Tack! Nu har vi nog bestämt oss för Cala Bona på Mallorca och undrar om någon har bott i ett Royal Family rum med havsutsikt på Mimosa? :0)

  Lite sugna på Bougan villa också men då är det rum som vetter mot motsatt sida, Happy Baby. Någon som varit där?

  Supertack för svar!!
  Mvh Johanna


  Johanna
 • Hej Johanna,

  Bra val! Cala Bona är ett fint hotell i en mysig by. Vi har bott i Bougnanvilla när vi varit där och trivts bra i den byggnaden. Jag har inte bott i just dessa lägenheterna ni väljer mellan men gått förbi och de ser fina ut båda två!

  Lollo & Bernie lägenheterna ligger mot en som jag minns mindre gata, min uppfattning är ett det var ganska lugnt läge här och tror inte man störs av ngn trafik direkt. (Vill tillägga att det var några år sedan jag var där och det kan ha ändrats.)

  Mimosa har fin havsutsikt och gångvägen nedanför där hotellets gäster passerar förbi här på väg in till byn eller när man går mellan byggnaderna. Tror inte det är ngt ni störs av dock då ni kommer upp en bit i byggnaden med balkong.

  På Mimosa bor ni ju då med balkong och i Happy Baby lägenheterna har ni har terrass så här kan ni också ställa er frågan vilket ni föredrar utav dessa två för att ”få hjälp med” valet.

  Hoppas det var lite hjälp på vägen! 
  Hälsningar Anneli
  Anneli Kjellsson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.