Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Poolaccess Gran Canaria OBC

Hej! Någon här som bott på OBC Gran Canaria, 3 rums lägenhet med poolaccess? Jag tycker att uteplatserna ser så små ut om man jämnför med Sunwing Kallithea.

Kommer att resa med en 12 och 14 åring i augusti nästa sommar. Vi har varit på OBC Kreta, men där var inte utplatserna så bra. Skulle tänkta mig Sunwing Makrialos också med där verkar det var mycket kvällssol om man bor i rummen med poolaccess.

Hittar inte så många hotell med poolaccess om man åker med en 12 och 14 åring och vill bo i samma rum.

Tar tacksamt emot alla tips (ps vi inte åka till Cypern eller Turkiet)

Mvh
Birgitta

Kommentarer

 • Hej Birgitta,
  Vi har precis varit på OBC Gran Canaria. Vi bodde inte i ett rum med poolaccess men jag bifogar lite bilder. Hade tyvärr ingen bild direkt mot terrasserna. Men som du skriver så är uteplatserna inte så stora. Men jag fick inte intrycket av att de är små och trånga. Du har solsängar och en soffa plus bord som får plats. Utöver det är det inte så mycket utrymme, så det är ju inte tillräckligt stort för att kännas "avskilt" någonstans. Men de är ju väldigt fina och känns lyxiga.

  Hoppas det kommer in fler svar angående de andra hotellen, jag har tyvärr inte själv bott på något hotell och haft poolaccess.

  vänligen,
  Helena  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Hej!
  Tack så mycket för bilderna och svaret.

  Hälsningar
  Birgitta
  Birgitta

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.