Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Passar Sunwing Arguineguin Seafront oss alla fyra eller är OBC bättre?

Vi är fyra i familjen som funderar på att åka till Sunwing Arguineguin Seafront i augusti. Passar hotellet för barnen som är 9 år och 17 år eller är det mer för yngre barn? Vi vill ha varmt och skönt och hoppas att det inte blåser för mycket !

Kommentarer

 • Hej Anki,
  Sunwing Arguineguin Seafront är ju ett familjehotell och det passar alla åldrar!
  Det finns faktiskt något för alla 😀

  Enligt min erfarenhet är det dock väldigt många, mycket yngre, barn på Sunwing hotellen överlag. Ni är ju tre i familjen som är äldre och lite beroende på vad ni gillar och värdesätter så får ni tänka igenom vad ni tycker är viktigast. Gillar ni att träna så finns det ju väldigt många möjligheter till det. Hotellet är väldigt fint, har en fantastisk utsikt och bra mat. Hotellet ligger också väldigt bra i Arguineguin och det är trevligt att ta promenader i området.

  Men om ni hellre ser framför er ett lugnt hotellområde där man kan ligga i solstolen hela dagen och ha det lugnt omkring sig så är det bättre att välja ett annat hotell. På Sunwing hotellen är det många små barn och mycket liv och rörelse, hela tiden, både vid poolområdet och i restaurangerna.

  Vi har rest dit och varit tre generationer, mestadels vuxna, och tyckt att vi har haft det väldigt bra. Vi som vuxna har uppskattat standarden och alla bekvämligheter och samtidigt varit glada över allt som finns för barnen att hitta på.

  För nioåringen finns det mycket att hitta på på hotellområdet, nedan klistrar jag in en länk på aktiviteter för barn i hans ålder

  https://www.ving.se/kanarieoarna/arguineguin/sunwing-arguineguin/ungdomsaktiviteter

  vänligen,
  Helena Z


  Helena Zetterquist Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.