Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Rumsnummer - Kallithea Sunwing Beach

Hej

Jag har bokat en resa till Kallithea Sunwing Beach. Vi har bokat en 2-rumslägenhet med terass mot omgivning/byggnad. Vi åker först nästa sommar, men tänker önska rumsnummer. Hur troligt är det att man får det rum man önskar eller åtminstone närliggande/motsvarande läge till det rum man önskat?

Kommentarer

 • Hej Sofia,


  Vi brukar önska rumsnummer och då brukar jag ange några olika alternativ och vi har nästan alltid fått något utav dem så jag tror att hotellen verkligen försöker tillgodose önskemålen i dess möjliga mån. Dock ska man ha med sig att det är just ett önskemål och kanske många som önskat just samma rum så att man inte räknar kallt med att få just det läget man helst vill!


  Men.. -:) Nytt för denna säsongen som gått var att man testade att vi resenärer kunde förboka ett visst rumsnummer hemifrån mot en kostnad. Så var fallet när vi åkte till Sunwing på Cypern i somras, ca en vecka innan avresa fick vi ett mail med info
  detta. Vi kunde då själv välja vilken lägenhet/rumsnummer (av de som fanns tillgängliga) vi ville bo i mot en kostnad på 20€, jag gillade det skarpt och tyckte det var riktigt smidigt att kunna boka precis det rummet vi ville ha! Jag vet inte om Ving kommer fortsätta med det tills nästa sommar också så kan inte lova att det är så just då men kanske, kostnaden för att förboka rummen kan nog variera lite mellan de olika hotellen också!

  Hälsningar Anneli

  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Och detta gör man på "mina sida" på ving? 😀

  Men precis nu när du säger det så minns jag att jag fick ett sådant mail i somras, vore ju toppen om de fortsatte med det!
  Sofia
 • Hej,

  Ja i år har erbjudandet kommit via mail strax inpå avresan.

  Trevlig resa, Gölin
  Gölin Swessar Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.