Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Önska rumsnummer på Sunwing Kallithea - hur gör jag?

Hej! Vi åker till Kallithea nu i sommar och skulle gärna vilja lägga in önskemål om rumsnummer. Hur går jag tillväga för att göra detta? Vet att de förra året skickade ut mail där man kunde välja rum mot en mindre kostnad, någon som vet om de använder samma metod även i år?

Tack för att ni finns! Så underbar hjälp att sitta och läsa igenom alla frågor och svar här på forumet

Kommentarer

 • Hej Catherine!

  Du kan boka ett visst rumsnummer mot en kostnad och detta ska gälla på Kallithea även i år vad jag förstått. Ni kommer isåfall att få ett mail ca en vecka - två veckor innan avresa med info om hur ni går till väga. Smidigt tycker jag!:)

  Du kan även lägga in ett önskemål om rumsnummer på mina sidor på Ving.se men detta är just bara ett önskemål då och ingen garanti för att man får just det önskade rummet.

  Trevlig resa!

  Hälsningar Anneli
  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Hej igen,

  Litet tillägg bara. Dubbelkollade detta med Ving så att de säkert gällde på Kallithea och huruvida man blir erbjuden möjligheten att boka ett rum i förväg beror lite på hur rumsläggningen ser ut på hotellet just under den perioden och det är hotellet som styr detta. Ett tips är då att önska ett rum under mina sidor så länge så får vi se huruvida ni blir erbjudna möjligheten till bokning av rummet då. 

  Hälsningar Anneli
  Anneli Kjellsson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.