Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Området kring Sunwing Kamala beach

Hej. Vi funderar på en resa till Thailand. Vi skulle gärna vilja veta hur omgivningarna är runt hotellet vad gäller restauranger och shopping. Är det som en stad eller är man hänvisad till hotellområdet?

Kommentarer

 • Hej Mia,

  Ni kikar på en härlig resort som ligger i byn Kamala som har det mesta man behöver för en lyckad semester. Vid strandpromenaden som ligger precis nedanför hotellet finns ett flertal lokala restauranger att äta på. Längs med byns huvudgata som finns ett stenkast från stranden hittar man både några restauranger samt små butiker att 'turist'handla i.

  Det är några år sedan jag var där senast och jag gjorde inga större promenader då så jag har möjligtvis inte hela sanningen om byn, men enligt mig räcker den gott och väl om man vill ha några alternativ från hotellet.

  Vill man ut och se mer så kan man åka in till staden Patong som ligger några km bort. Där är utbudet på mat och shopping större med både köpcentrum och 'turist'stråk.

  Återkom gärna om du har fler funderingar,

  Hälsningar Gölin

  Gölin Swessar Sunwingmamma
 • Hej Mia,

  Härligt att ni funderar på Thailand & Kamala.

  Då vi besökte Sunwing Kamala Beach så lämnade vi hotellet en hel del & jag kan gå i god för så som Gölin beskrev byn & strandpromenaden. Det finns ett flertal bra lite större restauranger i byn samt många mysiga lokala restauranger längs stranden.
  Shopping är bra om möjligen "turistig" med mycket basarer & marknader.
  Inne i Patong som tog ca 20min med taxi finns köpcentrum, mcdonald, bio mm jag allt man behöver & lite till.

  Vi bodde i Kamala hela 3v utan att tröttna, och det är smidigt att göra kortade dagsutflykter till andra ständer eller mindre orter.

  Mvh Emely

  Emely Enocson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.