Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Restauranger omkring Sunwing Sandy Bay & avstånd till Ayia Napa

****Hur är restsurangutbudet utanför Sunwing sandy bay? Är det smidigt att promenera till Ayia Napa?

Kommentarer

 • Det finns en hel del restauranger tvärs över gatan från hotellet. Det går bra att promenera in till Ayia Napa men det är en bit att gå :-)

  Helena Eriksson
 • Hej Cattis,

  Det finns ett flertal restauranger vid stranden samt även tvärs över gatan utanför hotellet.
  Vi gick längs strandpromenaden till Ayia Napa vilket är en vacker och trevlig promenad om ni har barn bör man inte ha så bråttom. Vill minnas att det tog ca 25 min. Ett tips är att ta taxi tillbaka till hotellet. Kan även rekommendera stranden och strandpromenaden till Nissi Beach. Jättevackert och tog ca 10-15 min med barn. Väl värt mödan.

  Återkom gärna om du har fler frågor om Sandy Bay.

  Mvh Emely

  Emely Enocson Sunwingmamma
 • Tack för svar.
  Finns det någon sipermarket i närheten? Vi ska vara för i tre veckor så kanske vi vill äta någon lunch i lägenheten?

  Cattis
 • Jag menar såklart supermarket

  Cattis
 • Hej,

  Oh vad härligt det låter med en tre veckors semester på Cypern, grattis!

  Det har gått en hel del år sedan jag var på härliga Sunwing Sandy Bay så jag kan inte uttala mig om det finns någon större supermarket i närheten utanför hotellet...
  MEN som alltid på Sunwing finns deras egna 'Minimarket & Deli' med bra öppettider; 7:30-21.00 (deli 10.00-14.30), nybakt bröd, dryck, mat, frukt, snacks, blöjor osv - det mesta av det man kan tänkas behöva.

  Jag var där 2002(!) med en 'familj' beståendes av 5st tonåringar, så för att matbudgeten skulle hållas åt vi både frukost och lunch på hotellrummet - balkongen. Vi turades om att handla och laga lunch i lägenhetens pentrykök och vi fick en lugn stund tillsammans mitt på dagen innan det var dags att ge sig ut i solen igen. Om jag ska vara ärlig så är dessa minnen av en enkel lunch på balkongen som är ett av mina främsta matminnen från mina semestrar, det är inte alltid maten i sig som gör minnet helt enkelt - utan även allting runtomkring.

  Vi åt en del middagar på restaurangerna som ligger precis utanför och det vore ju märkligt om det inte finns en och annan mini/supermarket därutanför med. Vi får se vad mina kollegor som har varit där i modern tid har att säga :),

  Trevlig resa, Gölin

  Gölin Swessar Sunwingmamma
 • Hej Cattis,

  Jag var på Sandy Bay hösten 2012 men dessvärre så var vi "bara" i Synwings Minimarket som Gölin nämnde. Vill minnas att allt som vi behövde och lite till gick att få tag i där. Vi spenderad dock som så många andra endast en vecka och åt därmed många måltider på hotellet och i Ayia Napa.
  Tre veckor låter ju helt underbart!

  Ayia Napa är ju heller inte så långt bort och kanske värt en taxiresa för att få tag i ett större utbud av livsmedel.
  Vill minnas att priserna i Minimarket var helt ok.
  Önskar er en trevlig semester!

  Mvh Emely

  Emely Enocson Sunwingmamma
 • Det finns flera supermarkets i närområdet, inte alls långt att gå. Vi var där -12 och ,-13 och återvänder nu till sommaren. Förra året var vi till Kreta OBC i Makrigialos vilket också var bra. Båda ställena har fina boenden,föredrar att bo på marken.
  OBC ser ju lite lyxigare ut och har en fantastisk utsikt men vi blev lite besvikna på maten (all-inclusive). Så detta år återvänder vi till vårt favoritställe med finaste stränderna,föredrar vit sand, solen den goda maten och all toppenpersonal och i år ska alla rum vara renoverade. Vi åker med barn och barnbarn i åldern 1-8 år i ett sällskap på 12 personer.
  / Elisabeth

  Elisabeth
 • Vi lånade/ hyrde sulky på hotellet när vi promenerade. Tror avståndet var ca 3 km. Annars är dom väldigt behjälpliga i receptionen att boka taxi till en.

  Emmelie

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.