Ocean Beach Club

Hej!
Jag läser ibland om kackerlackor på Ocean Beach Club (tripadvisor), och det hör väl lite till naturen, men jag undrar om det är större risk för kackerlackor om man har bottenvåning med terrass, än om man har en balkong? Ska man komma så högt upp som möjligt om man vill slippa såna?

Kommentarer

 • Hej Lotta!

  Vet inte vilket Ocean Beach Club du tänker på nu men jag tycker överlag inte kackerlackor varit något vi stött på särskilt mkt alls varken på Sunwing eller OBC (besökt Kreta). Någon enstaka ngn ggn inne på hotellrummet men inte flera och inte under alla semestrar heller och då väljer vi ofta lägenhet med terass på markplan.

  Utan att ha belägg eller kunskap om det så tror jag faktiskt inte det spelar någon större roll om man har balkong eller terrass, har råkat ut för någon enstaka som sagt och då har det varit på både 8:e våningen och på bottenplan.

  Fick ett tips någon ggn att täppa till avloppen, vask o dyl. nattetid då många tar sig in den vägen men har inga som helst belägg för att det stämmer eller fungerar, har inte testat själv då vi inte haft problem med dem.


   Hälsningar Anneli
  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Gick lite snabbt, menade Gran Canaria.
  Tack för svaret.
  Lotta
 • Hej,
  Vi såg inte till några kackerlackor när vi var på OBC Gran Canaria. Vi bodde på plan två då.
  Har samma erfarenhet som Anneli. Sett ytterst få kackerlackor på hotellen vi varit på. En gång på en balkong på plan ett i Grekland och en i korridoren på något hotell nära markplan.
  Vänligen,
  Helena
  Helena Zetterquist Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.