Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Ocean Beach Club Makrigialos

Tittar lite på Ocean Beach club på Kreta till nästa sommar och har lite frågor om maten. Väljer även barnen rätter från menyn eller finns där speciell mat för dem? Står även att man kan välja att äta på Sunwing hotellet om man önskar. Kan man välja hur man vill göra från måltid till måltid eller måste man bestämma innan och äta på samma ställe hela tiden?
Mvh / Pernilla

Kommentarer

 • Hej Pernilla!
  Vad skoj att du är nyfiken på Ocean Beach Club - ett riktigt fint hotell!

  Här hittar du OBC:s barnmeny:
  http://oceanbeachclub.sunwing.net/media/470904/...

  Du behöver inte föranmäla vilka dagar/måltider du vill äta på grannhotellet Sunwing Makrigialos Beach, utan du kan gå direkt till bufférestaurangen och säga till personalen att du bor på OBC och önskar att äta där. Du kan alltså fritt växla mellan restaurangen på OBC och bufférestaurangen på Sunwing Makrigialos Beach.

  Ha en trevlig kommande semester
  Mvh
  Stina

  Stina Möllstam
 • Tack för ditt svar =)

  Pernilla
 • Kom på ytterligare frågor... Badrockarna som ingår, finns de även i storlek till barnen? Ingår det byte av strandhanddukar efter en vecka när man stannar två veckor?
  Mvh Pernilla

  Pernilla
 • Hej Pernilla!
  Ja, det finns badrockar till alla i familjen, storlekarna är indelat i åldrar (t.ex. 4-8 år). Om du stannar i 2 veckor får du nya badhandukar efter en vecka. Om du önskar att byta dem oftare kan du göra det i receptionen, mot en liten avgift.

  Stina Möllstam

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.