Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Ocean beach club eller sunwing resort på Gran Canaria/teneriffa, reser med 2åringar?

Vi väljer mellan att åka till Ocean Beach Club eller Sunwing resort med våra tvillingar på 2,5 år, vilket skulle ni rekommendera? Tycker OBC ser härligare ut men undrar om vi kommer ha det bättre på Sunwing pga bättre barnanpassning med lekplats, miniland mm. Ni som varit på båda med mindre barn, hur skulle ni tänka? och även en fråga om lgh direkt till pool eller med terass mot trädgård, vad är bäst?

Kommentarer

 • Hej Lina,

  Vad roligt att du funderar på att resa till Gran Canaria. Både Ocean Beach Club Gran Canaria och Sunwing Arguineguin Seafront är bra val när ni reser med barn.

  Ocean Beach Club har ett härligt läge vid stranden i Playa del Cura och här bor ni bra i fräscha sviter anpassade för barnfamljer. Miljön på hotellet är lugn och här kan man varva ner. Hotellet har en barnpool med solskydd och Mini Land. Utanför Mini Land finns en mindre lekyta med ett par saker. Mer om hotellets aktiviteter hittar du på nedan länk.

  https://www.ving.se/kanarieoarna/playa-del-cura/ocean-beach-club-gran-canaria/barnens-beach-club

  Sunwing Arguineguin Seafront har också ett fint läge vid havet och här bor ni i lägenheter anpassade för barnfamiljer. Här är det mer liv och rörelse om man jämför med OBC. På hotellet finns babypool med solskydd, Mini Land och utanför Mini Land en större lekpark. Bild finns på delar av lekparken under fliken "Bilder" på hotellsidan. Nedan kan du läsa vilka aktiviteter som finns på hotellet.

  https://www.ving.se/kanarieoarna/arguineguin/sunwing-arguineguin/barnaktiviteter

  Jag hoppas att denna information kan hjälpa er att ta ett beslut. Gällande er fråga om vilket boende man ska välja ber jag någon av Sunwingföräldrarna att svara dig.

  Mvh Pernilla


  Pernilla Lundström
 • Hej Lina!
  Hoppas Pernillas svar hjälpte er att bestämma vad som passar just er.
  På frågan om vilken boendetyp man bör välja så är det naturligtvis väldigt individuellt. Vi har aldrig bott vid poolen med 2-åringar men jag vet några kompisar som upplevde som väldigt bra men att man måste ha oerhörd uppmärksamhet hela tiden. Det har man ju självklart alltid men det kan vara svårt att säga till en 2-åring att det räcker med att bada nu när poolen ligger precis utanför :-) Sen är det oerhört härligt att ha tillgång till vatten så nära.
  Skulle jag få välja med tanke på tvillingarnas ålder, hade jag nog valt terrass mot trädgård just denna gång. Men som sagt, det är individuellt.
  Ha en riktigt härlig semester vad ni än väljer.
  Mvh Ronny

  Ronny Olsson Sunwingpappa
 • Hej! Vi har varit på alla tre hotellen. Jag tycker Sunwing Fanabe Beach passar bäst när barnen är mindre, allt på området finns nära, bra barnpooler och miniland och lekplats ligger bredvid varandra. Sunwing Arguineguin har större poolområde och är generellt större med mer variation som passar olika åldrar. OBC har jämförelsevis mindre av barnaktiviteter och passar lite större barn bättre skulle jag säga. Måste tillägga att vi varit mycket nöjda med alla tre hotellen. Jag önskar en härlig semester!

  Desiree

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.