Till senaste kommentaren

OBC-liknande hotell på Mallorca?

Hej! Vi tänkte åka till Mallorca i september och letar hotell för två vuxna och en 2,5-åring. Har varit på OBC Gran Canaria två år i rad och älskade det. Finns det något liknande hotell på Mallorca? Dvs som är lugnt och fräscht, men också anpassat för ett litet barn?

Kommentarer

 • Hej,

  Vad härligt med Mallorca i september.
  Där har du ju två Sunwinghotell, som passar perfekt för ett litet barn.

  Sunwing Alcudia Beach och Sunwing Cala Bona. Vi var på Cala Bona för några år sedan och har bokat in oss igen, där, nu i sommar.

  Vi bodde också på OBC Gran Canaria aug -17. Jag förstår att ni har varit där två år i rad, det är verkligen underbart.

  OBC är ju snäppet lyxigare än Sunwing, men Sunwing har mer fördelar för barn. Så där behöver man fundera lite på vad man vill prioritera. Om barnet hinner fylla tre år finns det fler aktiviteter att vara med på. Jag tycker att Sunwing Cala Bona är väldigt fint, och de har bra mat. På samma sätt som på OBC Gran Canaria finns ett litet samhälle att gå omkring i också.

  Ett OBC på Mallorca hade inte varit helt fel.

  Har tyvärr inte erfarenhet av lyxigare hotell på just Mallorca, men kanske finns det någon mer i forumet som kan hjälpa till ytterligare.

  Här hittar du båda Sunwinghotellen:
  https://www.ving.se/hotell/sunwing#hotellhittare

  vänligen,
  Helena Z
  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Hej Johanna,

  Vi besökte SW Alcudia Beach på Mallorca förra året dvs 2018 & vi gillade de hotellet mycket då det är en underbar strand precis utanför. Mycket sand för en 2,5 åring att leka med. Perfekt gångavstånd med barnvagn till både Alcudia centrum ca 1km & till gamla Alcudia ca 2km. Där det finns mängder av restauranger, butiker mm.
  På vägen till Alcudia centrum ligger fler lekplatser längs stranden.

  För bästa byggnad om man reser med yngre barn skulle jag rekommendera bottenvåningen i byggnaden Victoria.
  Victoria ligger mitt emellan del två stora byggnaderna där frukost & buffé restaurangerna är samt show & scenområdet. Vilket gör Victoria till en lugnare del.

  Rummen jag skulle rekommendera är 2 rums Royal Family suit med balkong mot havet och dess har en ”egen” gräsmatta nedanför som är inhägnad med staket. Balkongen har även grind. Lekplatsen & miniland ligger mitt över, både enkelt & nära. Likaså var barnpoolen. Läs mer här.

  Hoppas ni hittar ngt mysigt & bra hotell på Mallorca som är en helt underbar ö.
  Önskar er en härlig semester var ni än hamnar.
  Hälsningar Emely
  Emely Enocson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.