Till senaste kommentaren

Tvårumslägenhet med terass mot gata och omgivning OBC Kreta?

Hej!

Råkar någon ha fotografier på rummet beskrivet i rubriken? Vi har varit på resorten, men då hade vi en club house svit med havsutsikt, vilken vi var nöjda med. Nu har familjen blivit större och vi behöver en större svit och endast dessa mot gatan och omgivningen fanns kvar (rum 1002) då när vi skulle vilja åka. Jag har ingen minnesbild av att man skulle promenera förbi denna lägenhet trots att den är mot gatan, är den alltså ändå lite avsides från värsta trafiken? Ifall någon varit här och kan dela med sig erfarenheter, eller ännu hellre bilder, så sku jag vara tacksam! 😀

Kommentarer

 • Hej Martina,

  Har precis som ni haft lägenhet mot havet innan så har inga bilder på den ni nu bokat. Letat och kikat om jag skulle kunna få en skymt av den på mina fotografier men inte lyckats fånga just det läget tyvärr.

  Lite långsökt men kunde heller inte riktigt dra mig till minnes dessa lägenheter så gick in på Google Earth-appen och sökte på hotellet och funktionen Street View där man kan se hotellet hyfsat bra från gatan sett. Vad jag kan se där gömmer sig lägenhet 1002 som du nämner lite bakom rabatt/större plantering och får därmed lite skydd mot vägen av detta. Dock är det ju inte säkert att det ser likadant ur nu men vill minnas att rabatterna fanns där när vi var där 2016 iallafall.

  Inte mycket till hjälp men gå in och ladda ner/kika på appen om du har möjlighet för en liten uppfattning annars kanske någon annan i forumet har mer erfarenhet av detta och kan dela med sig av detta.

  Trevlig resa när det är dax!

  Hälsningar Anneli 


  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Tack för tipset! Dessvärre funderade vi för länge och rummet hade redan blivit bokat av någon annan. Men jag tror jag tar mig en rundtur på några andra sunwing med Google earth 😎
  Martina Julkunen
 • Hoppas ni hittar något annat, finns många guldkorn i Sunwingvärlden!☀️


  Anneli Kjellsson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.