OBC Kreta slitna rum?

Hej!

Har någon varit nyligen i OBC Kreta? Vi har besökt resorten för snart 5 år sedan och gillade den mycket, men nu har jag läst i en del feedback att rummen skulle vara redan i behov av uppdatering. Vi uppskattar snygga, fräscha rum om i somras besökte vi Sunwing Kallithea, rum Poseidon, vilket vi tyckte var bra. Kommer vi månne att bli besvikna om vi förväntar oss ett likadant OBC som för 5 år sedan eller är rummen fortfarande i snyggt skick...?

Kommentarer

 • Hej Martina,

  Vi besökte OBC Kreta 2016 och bodde då i en Club Pool Suite mot havet och upplevde det rummet och hela resorten som mkt fräscht.

  Hotellet renoverades ju och blev OBC 2011/2012 och det är klart att det blir lite slitet med åren. Jag tycker ändå att efter ha läst igenom gästrecensionerna på Ving.se nu att de flesta fortfarande upplever det som fräscht på resorten, även om jag också såg någon som upplevde att det behövdes en uppfräschning. Sen beror det ju alltid vad man jämför med, har man nyss besökt t ex OBC Cypern som är ”nyare och väldigt snyggt” så kan man säkert uppleva OBC Kreta som mer slitet i jämförelse.

  Kanske att någon av mina Sunwingkollegor eller någon annan här i forumet har en senare erfarenhet än jag och kan bidra med den men tror säkert att ni fortfarande kommer att uppskatta hotellet!

  Hälsningar Anneli
  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Tusen tack Anneli för ditt svar! Vi har inte haft möjlighet att besöka Sunwing Cypern (ännu) så vi kan inte jämföra med den, kanske lika så bra 😀 Månne inte Makrigialos blir bra - havsutsikten är ju i alla fall helt oslagbar!
  Martina Julkunen

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.