Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Obc Gran canaria. Vid frukost, lunch, middag?

Vi ska strax åka till Obc Gran Canaria och undrar om det finns något för barnen att göra ifall man vill sitta lite längre än dom vid frukost, lunch, middag? Brukar ju finnas en tv-hörna eller lekplats i närheten som dom kan gå till.

Kommentarer

 • Hej Mika,

  Vad härligt att ni ska resa till Ocean Beach Club Gran Canaria. Det är ett härligt hotell.

  Från restaurangens terrass finns det en trappa ner till Miniland och Teen Lounge. Dit kan barnen lätt ta sig om de inte vill sitta med vid matbordet hela tiden. Tider för aktiviteter mm kan du hitta på nedan länkar.

  http://grancanaria.myobc.net/holiday-planner/?c...
  http://grancanaria.myobc.net/children-activities/

  Trevlig resa!

  Pernilla Lundström Produktexpert, Ving
 • Tack för svaret Pernilla. Problemet är ju bara att miniland aldrig har öppet under samma tid som frukost, lunch och middag serveras. Som jag har förståt så finns det heller ingen lekplats utanför miniland. På sunwing hotellen som vi har besökt har det funnits lekplats och oftast någon typ av tv-hörna. Det är konstigt om dom inte tänkt på att barn sällan vill sitta stilla och äta en längre stund.

  Mika
 • Hej Mika,

  Några kvällar i veckan har Miniland sign in session mellan kl. 20.00-21.00 så dessa kvällar kan barnen delta i aktiviteter. Utanför Miniland finns en liten lekyta men jag vill inte kalla det en lekplats.

  Mvh Pernilla

  Pernilla Lundström Produktexpert, Ving

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.