Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

OBC Gran Canaria

Tanken är att åka till Gran Canaria över nyår med OBC Ving, jag gillar egentligen inte all inclusive och de vanliga Sunwing hotellen har inte haft bra buffer men hört att OBC på Gran Canaria är otroligt bra?

Kommentarer

 • Hej Mikael,

  Vi har precis varit på OBC Gran Canaria. Vi var nöjda med maten och tyckte att det var ett väldigt bra utbud.
  Du får gärna specificera om det är något särskilt som du definierar som bra eller dåligt så kanske jag kan ge dig ett mer exakt svar.

  Det som jag tycker var bra var att det fanns ovanligt goda sallader. Det fanns bra stekt fisk och vällagad paella. Jag väljer alltid "en rätt" även om det är buffé och jag tycker att det gick att äta omväxlande både innehålls och smakmässigt.

  Det fanns alltid några olika sorters varma grönsaker att välja på. Och det fanns mycket kalla grönsaker att plocka ihop egna sallader ifrån.

  Frukosten var jättebra. Yoghurt, frukt, bröd, äggröra, grönsaker och färskpressad apelsinjuice till exempel och det gick bra att komma till kocken med egna önskemål om du exempelvis vill ha en nygjord omelett till frukost.

  vänligen,
  Helena Z
  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Tack Helena!

  Skulle du rekommendera all inclusive här eller köpa vid behov?
  Fanns det restauranger nära?
  Hur var det lite längre bort?

  Jag tycker det är så svårt att veta om man ska välja all inclusive eller inte, vi är 6 st som ska åka och det är bara en som är under 12 just då.


  Mikael
 • Hej,
  Jag skulle definitivt rekommendera all inclusive. Det finns ingen likvärdig restaurang eller bättre på gångavstånd, vad jag vet.

  Vi hade inte all inclusive utan det som jag tror heter Kitchen Inclusive, det som innebär att det är två luncher och två middagar som inte äts på hotellet. Vid de tillfällena tog vi taxi till Puerto de Mogan och till Arguineguin och åt middag. Det var väldigt smidigt. Taxin till Mogan tror jag kostade 13 euro och till Arguineguin lite mindre och det är inte långt, tog max en kvart till båda ställena. Det passade oss bäst.

  Det är alltid lite svårt att veta hur man ska boka, men maten på hotellet är i alla fall riktigt bra.

  vänligen,
  Helena Z
  Helena Zetterquist Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.