Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Maj 2017 - OBC Gran Canaria

Hej!

Vi funderar på att åka till OBC Gran Canaria i slutet av maj 2017. Läste att poolerna endast är uppvärmda okt-april. Någon som vet hur varmt det är i poolerna i maj-juni? Vi vill gärna boka ett rum med poolaccess men tvekar då jag är osäker på hur varmt och skönt det är i poolen då. Någon som varit på OBC Gran Canaria i maj-juni?
Tacksam för tips och råd!

Kommentarer

 • Hej Hanna,

  Vad härligt att ni funderar på en resa till OBC Gran Canaria. Jag kan varmt rekommendera hotellet.

  Under maj har Gran Canaria en medeltemperatur på 23 grader, cirka 9 soltimmar per dag och havet håller en medeltemperatur på runt 19 grader. Värmen i poolerna styrs av utomhustemperaturen.

  Det är svårt att säga vilken temperatur poolerna kommer att ha under slutet av maj då det beror på hur vädret varit veckorna innan. Pooltemperaturen kan också variera under dygnets timmar och vanligtvis känns poolerna lite kallare på morgonen innan solen har hunnit värma på vattnet.

  Att resa till Gran Canaria i maj-juni tycker jag är trevligt och jag har ett flertal kollegor som säger detsamma.

  Mvh Pernilla

  Pernilla Lundström Produktexpert, Ving
 • Hej Hanna!
  Får jag fråga, hur var badtemperaturen på OBC på Gran Canaria i slutet av maj? Vi tänkte boka till maj i år så jag sökte på samma sak och hittade din fråga 😀 skulle du rekommendera resa dit i maj? Var det bra? 
  Med vänlig hälsning, Renée
  Renée Forsberg
 • Hej Renée,

  Vi var på OBC i augusti och jag tycker att vi fick två väldigt fina semesterveckor. Bland det som kan nämnas som riktigt bra var maten, både frukost och middagsbuffén höll väldigt hög klass. Vi gillade också träningspassen, bland annat yogan och familjegympa var jättebra.
  Jag har tyvärr inget att tillägga om poolerna i maj, men jag hoppas att det blir riktigt varmt och fint i maj i år så ni får det bra.
  vänligen,
  Helena
  Helena Zetterquist Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.