Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Hur är maten på OBC Cypern?

Hej
I somras var vi på Sunwing Sandy Bay på Cypern med all inclusive. Tyckte att det var sådär faktiskt. Maten i buffen var ok smakmässigt men det var ändå a la carte:en som var bäst. (Vi bytte ut två buffemiddagar till a la carte.) Dock stor besvikelse att barnen (6 och 9 år) inte kan välja från den menyn utan är hänvisade till den lilla ganska tråkiga barnbuffen (typ bara friterat och pasta).
Nu till min fråga 😀
Vi var över på OBC och tyckte att det såg nice ut. Undrar nu hur maten/resturangen/utbudet är där?
Hade gärna sett att upplevelsen blev mer av resturangkänsla än matsal.....om ni fattar hur jag menar 😀 Någon som har erfarenhet av detta?
//Frida

Kommentarer

 • Hej Frida,

  Min uppfattning stämmer överens med dig om att att OBC är ett guldkorn. Eftersom det är mer småskaligt försvinner även matsalskänslan. Jag själv har erfarenhet av OBC på Kreta dock resandes med så små barn då att jag inte vet om det är en Lollo och Bernie buffé där för barnen eller annat att välja på. På Sunwing 'fin' restaurang 'Fino' får barnen dock välja av några rätter från menyn så som du menar (gratis om de är under 12 i betalande vuxens sällskap).

  Det var betydligt mer restaurangkänsla på OBC jämfört med de större bufféematsalarna som brukar finnas på Sunwing. På kvällen hade OBC en varierad a la carte meny som man valde utifrån några givna rätter vid all inclusive.

  Du kan läsa mer om maten på OBC Cypern här; https://www.ving.se/cypern/ayia-napa/ocean-beach-club-cypern?push=foodAndBeverage
  Jag tolkar det som att om ni väljer buffé får barnen välja mellan den vanliga och Lollo och Bernies buffé. Vill du ha ett säkert svar rekommenderar jag att du ställer en fråga direkt till Ving då jag endast skriver utifrån min erfarenhet.

  Jag har inte besökt OBC på Cypern så den har jag ingen erfarenhet av, men som du skriver tror jag att de har en lika härlig resort där som på Kreta.

  Mvh Gölin


  Gölin Swessar Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.