Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Hur är maten på OBC Cypern?

Hej
I somras var vi på Sunwing Sandy Bay på Cypern med all inclusive. Tyckte att det var sådär faktiskt. Maten i buffen var ok smakmässigt men det var ändå a la carte:en som var bäst. (Vi bytte ut två buffemiddagar till a la carte.) Dock stor besvikelse att barnen (6 och 9 år) inte kan välja från den menyn utan är hänvisade till den lilla ganska tråkiga barnbuffen (typ bara friterat och pasta).
Nu till min fråga 😀
Vi var över på OBC och tyckte att det såg nice ut. Undrar nu hur maten/resturangen/utbudet är där?
Hade gärna sett att upplevelsen blev mer av resturangkänsla än matsal.....om ni fattar hur jag menar 😀 Någon som har erfarenhet av detta?
//Frida

Kommentarer

 • Hej Frida,

  Min uppfattning stämmer överens med dig om att att OBC är ett guldkorn. Eftersom det är mer småskaligt försvinner även matsalskänslan. Jag själv har erfarenhet av OBC på Kreta dock resandes med så små barn då att jag inte vet om det är en Lollo och Bernie buffé där för barnen eller annat att välja på. På Sunwing 'fin' restaurang 'Fino' får barnen dock välja av några rätter från menyn så som du menar (gratis om de är under 12 i betalande vuxens sällskap).

  Det var betydligt mer restaurangkänsla på OBC jämfört med de större bufféematsalarna som brukar finnas på Sunwing. På kvällen hade OBC en varierad a la carte meny som man valde utifrån några givna rätter vid all inclusive.

  Du kan läsa mer om maten på OBC Cypern här; https://www.ving.se/cypern/ayia-napa/ocean-beach-club-cypern?push=foodAndBeverage
  Jag tolkar det som att om ni väljer buffé får barnen välja mellan den vanliga och Lollo och Bernies buffé. Vill du ha ett säkert svar rekommenderar jag att du ställer en fråga direkt till Ving då jag endast skriver utifrån min erfarenhet.

  Jag har inte besökt OBC på Cypern så den har jag ingen erfarenhet av, men som du skriver tror jag att de har en lika härlig resort där som på Kreta.

  Mvh Gölin


  Gölin Swessar Sunwingmamma
 • Hej
  Vi kom hem för några dagar sedan. Bodde på obc Cypern. Ett fantastiskt hotell med mycket god mat, underbar personal som kände igen oss från
  Sandy bay beach då vi var där 2012&2013.
  Skulle aldrig bo igen på
  Sandy bay.
  Åker gärna tillbaka till OBC Cypern.
  Var på OBC Kreta förra sommaren.... Cypern är bäst!!!
  Enda nackdel var att Det var så mycket barn där. Till och med vår 14 åriga dotter tyckte det var så. Önskan att det kunde bli åldersgräns på minst 10år. Det var vi inte ensamma om att tycka hörde jag
  Så var det inte på Kreta. Där höll dom sig till sunwing med Lollo&Bernie.
  Linda
 • Jag undrar över maten för barnen på OBC. Vi åker med en 9-åring och en 12-åring. Tolvåringen, en pojke, är inte intresserad av någon Lollo och Bernie-buffé utan han vill äta ”riktig” mat. I infon nämns bara att de får lov att äta från även den ”vanliga” buffén men så vitt jag förstår är det á la carte på kvällarna. Kan tillägga att vi bokat all inclusive.
  Maria
 • Vi hade all inclusive i somras på OBC. Vi åt där några de flera kvällarna. De andra åt vi på Sunwing sandy bay beach. OBC mezerätter till förrätter. Super gott. Sedan vad vi från deras a la carte. Såååå god mat där. Skulle vilja åka dit igen denna sommaren men 45000kr igen för oss 3 va för dyrt. Får bli sommaren 2021 istället ❤️☀️❤️
  LK
 • Hej Maria!

  Svarat dig i det separata inlägget. Kul att höra att ni var nöjda LK.

  Hälsningar Anneli
  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Hej
  Jag är också intresserad av ditt svar Annelie Kjellson....🙄?
  Mvh
  Frida
  Frida Andren
 • Hej Frida

  Självklart, här kommer länken till svaret.
  https://sunwingforaldrar.ving.se/org/sunwingforaldrar/d/lollo-och-bernie-buffe-pa-obc-cyperm/​​​

  Hälsningar
  Anneli
  Anneli Kjellsson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.