Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Ny pool på Sandy Bay?

Hej. Vad jag har förstått så byggs det en del på Sandy Bay i vinter. Ett nytt OBC alldeles intill och en ny pool där La tasca låg och nya Andrea's kitchen ska byggas om man läser om hotellet. Min fråga är om detta hinner bli klart tills vi kommer 29 maj. OBC vet jag att det blir senare men är nya poolen  och restaurangen klar? Är poolen för alla gäster på hotellet? Hoppas att ni har svar på mina frågor eller att ni kan ta reda på hur det är Elisabeth

Kommentarer

 • Hej Elisabeth,
  Vad härligt att ni ska resa till Cypern och Sunwing Sandy Bay Beach.

  Arbetet med den nya poolen och Andrea´s Kitchen på Sunwing Sandy Bay Beach fortgår enligt planerna. Byggnationerna beräknas vara klara i andra halvan av mars så till er ankomst bör allt vara klart med god marginal.

  Den nya poolen som byggs är för alla gäster på hotellet.

  Hoppas ni får en fin vistelse!
  Pernilla Lundström
 • Hej, 
  Vad fint att just de här frågorna har kommit upp! Jag passar på i anslutning till detta: Jag är så sugen på en resa till sandy bay i april, men funderar på maten: veckan jag tänkt mig är all inclusive/inclusive fullbokat och på vings hemsida står att Andrea's Kitchen öppnar först 12/5. Vilka matmöjligheter finns det då, särskilt på lunchen eftersom Finos bara har middag? Antar att det inte går att köpa enstaka måltider i buffén om AI är fulltecknat?  Vi hade ändå föredragit att bara boka frukost, men det skulle kännas jobbigt att behöva söka sig utanför hotellet för varje måltid alt. äta på Finos, särskilt som säsongen just har börjat och alla restauranger i området kanske ännu inte öppnat. Är det någon som har mer info om detta?
  Tack på förhand!

  Julia
 • Undrar precis om föregående, vi har bokat till Sandy bay beach den 17:e april och har tidigare alltid ätit lunch på La Tasca, varit mycket nöjda med det. Men nu ska ju den nya restaurangen inte öppna förens den 12:e maj verkar det som?! Hur tänkte dom där, och om det dessutom är färdigbyggt, varför är inte restaurangen öppen när säsongen börjar? Vart ska alla gäster äta lunch? Verkar mycket märkligt det här. Vi har till på tisdag på oss att betala första delen om vi vill ha resan men nu funderar vi på att strunta i det. Man vill ju inte behöva packa ihop allt och gå iväg utanför området för att äta lunch. Är ju det som är så skönt med Sunwing, att allt finns på området.
  Sara
 • Hej Julia och Sara,

  Jag kan glädja er med att vi precis fick besked om att Sunwing Sandy Bay Resort har beslutat att hålla restaurang Fino föppet för à la carte lunch från den 20 mars till den 14 maj och för middag från den 7 april. Ni kan äta lunch på hotellet om så önskas. Hotelltexten kommer att uppdateras tills på måndag.

  Vill man äta enstaka måltder i buffén kan man göra det i mån av plats. Det finns vanligtvis plats någon/några av dagarna. Samtidigt är det inget vi kan garantera och jag rekommenderar er att fråga vid ankomst till hotellet om det finns möjlighet att äta i buffén. De gäster som bokat Sunwing Inclusive äter ju inte varje dag utan 5 luncher och 5 middagar.

  Utanför Sunwing Sandy Bay Beach finns det restauranger. Säsongen på Cypern startar upp i mars/april och några restauranger i omgivningen bör ha öppnat även om det kan vara ett begränsat utbud.

  Trevlig resa!
  Pernilla Lundström
 • Okej, vad bra! Kommer det då också att finnas en liknande barnbuffé som det fanns på La Tasca, där barnen äter gratis om de vuxna köper mat? Den var så bra då vi har en son med allergier och det var ett bra utbud på buffén med tydlig allergi info.
  Sara
 • Åh, tack så jättemycket för svar! Verkligen positivt!
  Julia
 • Hej Sara,

  Det kommer att finnas Lollo & Bernie buffé från den 3 april. Innan dess finns det en Lollo & Bernie meny med rätter som passar barn. Jag kan också nämna att det på lunchmenyn i Fino kommer att finnas maträtter från menyn i La Tasca.

  Jag hoppas att ni nu känner er nöjda med informationen.


  Pernilla Lundström
 • Hej!Åker till Sandy bay beach imorgon den 8 maj  och blir lite orolig när det skrivs att det byggs ny pool på hotellet..... är det färdigt? Och är poolerna uppvärmda? Mvh
  Kim Dahl
 • Hej Kim!

  Vilken härlig vecka ni har framför er, en resa till Cypern & Sandy Bay imorgon låter helt underbart!

  Pernilla skriver här en bit upp i inlägget att arbetet med den nya poolen beräknades vara klart i mars och kikar man på Sunwing Sandy Bays Instagramkonto har de en bild på den nya funpoolen och den ser färdig ut!:-)

  På Ving.se står det att baby och barnpoolerna är uppvärmda till 25 grader t om 15 maj. Här kan du läsa mer om de olika poolerna och vilka som är uppvärmda:https://www.ving.se/cypern/ayia-napa/sunwing-sandy-bay/pool

  Ha en fantastiskt semester!:-)

  Hälsningar Anneli
  Anneli Kjellsson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.