Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Betalning på Sunwing Sandy Bay Beach?

Hej!
Vi åker snart till Sandy Bay och jag funderar lite på om man behöver växla till sig pengar och ta med euro? Vi ska ha all-inclusive, men kommer säkert att köpa lite annat på området. Går det att ta nota på rummet, kan man betala med kort, eller är det bäst med kontanter?
Jag undrar också om upplägget på all inclusive. Får man ett armband eller måste man visa rumskort/ange rumsnummer varje gång man ska beställa något?

Mvh,
Sara

Kommentarer

 • Hej Sara,
  Jag är faktiskt på Sunwing Sandy Bay just nu. Spanade runt poolen när jag såg din fråga och noterade inga armband.
  Har varit i receptionen och dubbelkollat och det är inga armband för All inclusive gästerna utan man använder sig av rumsnyckeln.

  Du kan sätta upp det du köper extra på rummet, det brukar vi alltid göra.

  Man kan betala med både kort och kontanter. Det ska finnas en bankomat cirka 50 meter bort. På hotellområdet klarar ni er helt utan kontanter, det är som sagt bara att sätta det på rummet och sen betala det med kortet innan man åker hem.

  Återkom om det är något annat.

  Ni har en fin semester att se fram emot, vi har det toppen här och ska snart gå ner till middagen som är en grillbuffé ikväll och sen blir det Lollo och Bernie och kramar som barnen ser fram emot.

  vänligen,
  Helena Z
  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Åh, stort tack för snabbt svar Helena!

  Jag funderar på om jag ska lägga in ett önskemål om rum. Vi ska bo i 2-rums Royal Pool Suite, så om du eller någon annan har tips på vilket rum man ska önska så tar jag gärna emot förslag.. 😀

  Mvh,
  Sara
  Sara
 • Hej igen,
  Jag var ute och tittade lite vid de rummen. Det är väl alltid trevligast att bo ytterst om det är möjligt. Jag har tagit en bild från ena sidan, där är det en gångväg och ganska lugnt. På andra sidan är det en minigolfbana och "huvudleden"/en gångväg i mitten, så jag hade valt det 667 eller 553 för lugnast läge.
  Uteplatserna ser väldigt likvärdiga ut och det ser väldigt mysigt ut, men jag ville inte gå längre fram och fota då flera gäster var i poolen.

  vänligen,
  Helena 


  Det här är en bild från den ena sidan, mot OBC.

  Sen kommer två bilder från den andra sidan, vägen du går mot restaurangen och huvudbyggnaden ligger till höger om minigolfbanan. 


  Samma, lite längre ifrån.

  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Jättetack Helena för att du har tagit dig tid, det är till jättestor hjälp!
  Mvh,
  Sara
  Sara

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.