Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Är det mycket mygg på Sunwing Kallithea Rhodos?

Hej!
Vi ska till kallithea beach i sommar med vår son som är 1 år. Har nu fått höra att det är mycket mygg på Rhodos och funderar på hur ni som bott på kallithea upplevt det? Är det mycket mygg ute om kvällarna? Med vänlig hälsning, Louise

Kommentarer

 • Hej Louise!

  Så härligt med Rhodos & Sunwing Kallithea, vi var där förra året och hade en toppensemester!

  Frågade övriga familjen här nu också om de kom ihåg om vi blivit besvärade av mycket mygg när vi var där men alla är överens om att det inte var ngt vi upplevde som ett problem. Nu var vi där i mitten på maj så det kanske skiljer lite beroende på vilken årstid man åker men nej vi tänkte inte på att där var några mygg överhuvudtaget när vi var där.

  Ha en underbar semester när det är dags och hör gärna av dig igen om du har några andra funderingar kring Rhodos eller hotellet!

  Hälsningar Anneli

  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Hej!
  Vi var där i mitten av augusti och såg inte till en enda mygga.
  Hoppas ni får en toppensemester!

  Maria
 • Vi var där i september månad och såg inte heller till några myggor. Googlade lite på mygg och Rhodos och hittade lite trådar om mygg i Rhodos stad, men det var allt. (Du kan ju packa ner ett insektsnät till vagnen om ni ska in till stan för att vara på den säkra sidan.) Sunwing Kallithea är ett toppenställe och vi hoppas kunna åka dit igen i sommar!
  vänligen,
  Helena

  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Hej, vi har bott i Rhodos stad i juli en gång samt på Sunwing Kallithea aug/sept en gång men inte alls varit besvärade av mygg. På Kallithea hade vi terrass mot grönska o inne i stan balkong högt upp mot innergård.
  Några vänner till oss var på Rhodos i juli o blev myggbitna men de bodde på västra sidan av ön o sov m balkongdörren på glänt.
  Hursom borde ni inte behöva oroa er, hoppas att ni får en härlig semester!
  Med vänlig hälsning, Gölin

  Gölin Swessar Sunwingmamma
 • Hej!
  Vi kom hem i onsdags från just Kallithea o jo, visst finns det mygg. Alla är vi myggbitna men det är absolut inte värre en en sommarkväll i Sverige. Det mest störiga är att man hör dem på natten när man ska sova.
  Ha en toppensemester!

  Marie
 • Kanske ett sent svar till just dig men jag kom hem igår söndag och är tokbiten på båda benen. Helt prickig och kliar fruktansvärt. Nöjd med resa osv men blev nyfiken och började googla grekiska mygg då jah reagerar mer ön vanligt.
  Saarah

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.