Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Mycket skugga på Sunwing Fanabe Beach?

Hejsan!
Vi åker till Sunwing Fanabe Beach den 1 nov, läser att det ska vara väldigt mycket skugga vid poolområdet?
Stämmer detta?
/ Kicki!

Kommentarer

 • Ja. Måste hamna på rätt solläge f sol.

  Cilla
 • Hej! Ja det stämmer. På endel ställen kom aldrig solen fram alls ( de solstolarna vid restaurangen) De bästa solstolarna var därför framför stora poolen så man tittade mot restaurangen typ. Där var solen framme hela tiden.

  Nina
 • Ok, tack! Då gäller det att vara först på plats i så fall, det är lite för solens skull vi åker dit...

  Kicki
 • Ja visst är det så! Annars är hotellet ett kanonhotell. Ni kommer trivas Trevlig resa!!

  Nina
 • Hej Kicki!
  Kul att ni funderat på fanabe, det är verkligen jättefint och med en fin lång strandpromenad nära.
  Som många andra har skrivit blir det dock lite skugga ibland, det är ju bra att veta. Men på det hela ett toppenhotell!
  Ha en skön och trevlig semester
  Mvh Ronny

  Ronny Olsson Sunwingpappa
 • Ska också dit i november. Det verkar vara toppenfint men det ser lite "instängt" ut?! Blir det trångt runt poolområdet? Vi är bortskämda med ytorna i arguineguin!

  Linda
 • Trängre och högre ljudnivå än på Gran Canaria, men man slipper blåsten och det är värt hur mycket som helst! /Är där nu

  Anna andersson
 • Hej Linda!
  Jag tycker det är jättesvårt att jämföra arguineguin och Fanabe då det är 2 hotell med 2 helt olika känsla. Arguineguin ligger ju precis vid havet och känns väldigt öppet och rymligt.
  Fanabe har mer stängd konstruktion och känns heller inte lika öppet. Dock är läget på hotellet väldigt bra och gästerna brukar verkligen gilla detta trevliga hotell. Har inte reflekterat på om det skulle bli ovanligt trångt runt poolen, utan det är nog mer en känsla av lite mer instängt, i förhållande till Arguineguin alltså.
  Hoppas ni får det toppen på Tenerife
  Mvh Ronny

  Ronny Olsson Sunwingpappa
 • Fanabe är ett toppen hotell för barnfamiljer!! Eftersom hotellet är kringbyggt så blir det en del skugga ja. Men det är sol länge på många av solstolarna ändå. Finns två takterrasser om man vill komma närmre solen och undvika skuggan. Vi var där i mitten av sep, när högsäsongen var över. Hade det hur bra som helst och gott om plats! Ha en riktigt skön resa!!

  Sunwingåterbesökare
 • Toppen för barn härlig pool med tak över för dom minsta. Allting var super mat och frukost. Kom hem 7 april kommer definitivt att åka dit igen.

  Marie
 • Vi älskade Fanabe! Slog Arguineguin marginellt. Vi tycker att hotellet ligger bättre till för oss som gillar att strosa runt lite. Det enda vi kom på var synd var att scenen låg inomhus, men å andra sidan slapp man sorlet på sena kvällen. Rent och snyggt.

  Camilla
 • Den stora fördelen med fanabe (har varit på sunwing cypern) är storleken, Hotellet är inte gigantiskt stort så ljudnivåer, avstånd mm känns hanterbara och trivsamma.
  Kan vara det bästa hotell jag bott på, med barn i alla fall

  Eric
 • Någon som har varit där på sommaren och vet om det är skuggigt även då? Funderar på att åka dit i augusti.

  Annica
 • Min känsla är att årtidsvatiationer är mycket mindre än Sverige på grund av närheten av ekvatorn.

  Eric Lindblom
 • Hej Annica!
  Jag har inte varit där på sommaren men antar att det är samma då. Det är ju mer hotells konstruktion och läge som gör att det blir skuggigt. Eventuellt något mindre då solen står högre på himlen.
  Men inte helt säker där.
  Ha en härlig resa till Tenerife
  Mvh Ronny

  Ronny Olsson Sunwingpappa
 • Hej! vi funderar på att åka i mars 2016. Då flera har kommenterat att det är lite skuggigt undrar jag hur det är den tiden på året? Någon som vet?

  Inger
 • Hej Inger!
  Jag har inte varit på Fanabe den tiden men jag tror inte det är nämnvärt mer skugga då än resten av året.
  Om man vet om det kan man ju kanske spana in var solen är och välja solsänger utefter det :-)
  I alla fall så har du ju nära till den fina stranden och Fanabe är överlag ett mycket trevlig hotell.
  Ha en riktigt skön semester
  Mvh Ronny

  Ronny Olsson Sunwingpappa
 • Vi var på Fanabe i juni förra året och ska dit igen i nu snartt. På ena delen av poolområdet är det skuggigt en liten bit in på förmiddagen (ca kl. 10 jag kollade inte så noga på klockan. Den delen närmst MiniMarket) och på motsatt del blev det skuggigt framåt eftermiddagen (kanske runt 16-17 tiden jag minns inte så exakt för vi brukade ligga närmst MiniMarket). Däremellan var det sol på hela poolområdet. Solen står ju nästan rakt upp kl. 12 pga närheten till ekvatorn.

  Vi älskade det! Det var jag, min man och vår 4-åring. Ja, det är ett litet hotellområde men reser man som vi gjorde med små barn är det skönt att det inte finns nåt stort område för barnet att försvinna in i.

  Alexandra
 • Tack för svaren! Vi har nu bokat resan och ser fram emot det jättemycket. Vi ska åka med barnbarn som är 2 och 11 år, har bokat Happy Baby-lgh som vi bott i tidigare på Kreta och det är verkligen toppen att bo så med små barn.

  Inger
 • Vi var bodde där i mitten av nov-14 och trivdes mycket bra! Vi tyckte att det var bra med en "skuggsida" av poolområdet, våra barn var 3 och 5 år då och då vill man ändå inte att de ska vara för mycket i solen, det är de ju så mycket när de badar i alla fall.

  Desiree
 • Ska ditt på slutet av aug undrar om det är något speciellt jag bör tänka på få jag åker med 6 månaders tvillingar , om det finns barnmat o blöja att köpa där ??

  Tara
 • Hej Tara!
  Kul att du skall till Tenerife, det är ett riktigt fint hotell.
  Det finns barnmat och blöjor att köpa på minimarket men det är bra mycket dyrare än hemma.
  En rekommendation är att du tar med ett "kitt" med blöjor och mat så kan du komplettera om du behöver, därnere.
  Ha en riktigt härlig semester
  Mvh Ronny

  Ronny Olsson Sunwingpappa
 • Det er bra jeg har lest dette her. Vi reiser til syden for solen sin del og liker å ha det åpent og luftig, helst med utsikt )) så Fanabé blir ikke aktuelt for oss ...

  Alpen

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.