Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Multi sport

Vi vill åka till ett sunwing i juni, har en 9-årig son som bara måste ha en multi sport plan, helst där möjlighet finns att spela innebandy. I andra hand fotboll. Helst Cypern, Grekland el Mallorca. Tips någon?

Kommentarer

 • Hej Lotta!

  Har ni en sporttokig son tycker jag ni gör helt rätt i att välja ett Sunwing för er semester i sommar, det erbjuds olika sportaktiviteter på hotellen ordnade av duktiga aktivitets eller barn/ungdomsledare.

  Just innebandy har jag inte varit med om direkt vad jag kan minnas (möjligt att jag missat det dock..) på de hotell vi besökt men fotboll spelas det absolut antingen på multisportplan eller gräsplan, de Sunwing vi besökt har ofta ordnat matcher eller små turneringar för barnen. De kan ju också få ihop ett litet gäng och gå och spela själva när det inte är någon annan aktivitet på planen och då kanske de även kan spela lite innebandy på egen hand om inte annat.

  Cypern var vi på nu senast och de hade en fin multisportplan, Mallorcas Cala Bona har också en multisportplan vad jag kan minnas medans Rhodos Kallithea har en gräsplan. Tennisplaner brukar också finnas på hotellen om man är sugen på det.

  Kan rekommendera alla dessa hotell till er sen är det ju lite vad mer ni önskar utav semestern som kanske styr valet men bara hör av dig igen om du har fler specifika frågor om något av hotellen.

  Hälsningar Anneli

  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Tack snälla för utförligt svar!!
  Jag hittade bilder på Kallitheas facebook-sida med foto på innebandy på en multi-sportplan, men då är det kanske inte tagit på det hotellet ändå?.. För du är säker på att de bara har fotboll? Märlig research man håller på med 😀 tack igen!!!

  Lotta WG
 • Hej igen,

  Minnet kan absolut svika mig, vi pratade om det lite här hemma och kunde minnas en gräsplan och en tennisplan på Kallithea men jag ska kolla upp detta under dagen! Kan säkert vara jag som snurrat till det!
  Återkommer!!:-))

  Hälsningar Anneli

  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Hej, vi var på Sunwing Kallihea förra sommaren och ska dit igen i sommar, det är ett stort och härligt hotellområde. Det finns tennisbana och minigolfbana framför hotellet. Det finns stora gräsplaner där man säkert kan spela fotboll. Något innebandyställe har jag inte sett tyvärr. Hoppas det finns någon annan här på forumet som vet var man kan spela innebandy.
  Vänligen,
  Helena

  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Hej igen Lotta,
  Ursäkta rörigheten. Jag fick påpekat att det står på kartan för resorten att det finns en innebandyplan på Sunwing Kallithea Beach. Antingen är den ny, eller så har jag missat den. Jag har inte sett den, men det ska finnas 😀

  vänligen,
  Helena

  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Hej! Tack, ja vi såg det igår också och har nu bokat det. Supertack för snabb o bra hjälp!!!!

  Lotta WG
 • Hej igen Lotta,

  Så bra då har vi fått klarhet i allt, vi fick lite att fundera på där!:-) Hade tydligen missat innebandyplanen båda två men jag har också sett skissen nu! Läste även på hotellets informationssajt att de erbjuder innebandy där!

  Hoppas ni får en toppensemester & jag känner så väl igen denna typen av research - viktigt sånt där!-:)

  Ha en bra dag!

  Hälsningar Anneli

  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Vad roligt. Hoppas att ni kommer att gilla sunwing Kallithea Beach. Vi satt i evigheter och tittade på hotell inför sommarsemestern. För att det kändes lite lamt att åka till samma ställe, men sen insåg vi att det inte är mycket som slår Kallithea i det stora hela, så det känns toppen att vi har bokat det igen 😀
  Trevlig resa!
  Helena

  Helena Zetterquist Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.