Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Mina barn älskar fotboll, fotbollsplaner på Sunwing och OBC.

Hej. Vi vill åka till ett Sunwing hotel, vi funderar mest på de två OBC-alternativen; Kreta eller Canarieöarna. Men mina barn älskar fotboll och det är ett måste med fotbollsplan. Därför undrar jag om någon vet om det finns fotbollsplan på dessa hotel, eller om ni kan ge tips på ett bra Sunwing med fotbollsplan? (Det är lätt att hitta kompisar via fotbollen :-))

Kommentarer

 • Hej Lisa!

  Jag har också två barn som gillar fotboll och för sonen på nu 13 år har det också varit en viktig grej det här med fotbollsplaner på hotellet!

  Jag har inte varit på ngt av Ocean Beach hotellen än men kikat lite på det och läst att bor du på Kretas Ocean Beach Club kan du utnyttja multisportplanen på Sunwing som ligger brevid.

  På OBC Gran Canaria hittar jag ingen info om att det skulle finnas en plan och hittar heller ingen på resortkartan så det är möjligt att där inte finns någon men som sagt jag vet inte säkert att det är så.

  Alla de andra Sunwing vi varit på har haft en plan där man kunnat spela fotboll vad jag kan komma ihåg, vanligt med multisportplan (gummimatta el vad man ska kalla det istället för gräs, där man kunnat utöva lite olika slags sporter b la fotboll då! Om jag inte minns helt fel så är det nog bara Sunwing Kallithea på Rhodos som haft gräsplan av de vi varit på, reserverar mig dock för att minnet svikt mig i just detta!-:)

  Det anordnas turneringar och matcher av de duktiga ledarna på Sunwing så dina barn kommer absolut att ha möjligheter till spel och träffa nya kompisar på resan. När ni kommer fram till hotellet så kika på Holidayplannern i hotellets reception så kan ni se vilka dagar och tider de olika aktiviteterna är och var man samlas osv.

  Jag frågade sonen om det var några särskilda Sunwing han tyckte jag skulle rekommendera er just i denna frågan och han nämnde då Sunwing Kallithea på Rhodos som favorit i detta fallet. Han nämner även Sunwing Sandy Bay på Cypern som ett alternativ till er!:-)

  Bara hör av dig igen om du har fler frågor kring detta eller om hotellen i övrigt!

  Ha en fortsatt härlig helg!

  Hälsningar Anneli

  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Stort tack Anneli. Jag ska verkligen läsa på mer om kallithea och Sandy bay.

  Lisa

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.