Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Måltider - Sunwing Kallithea Beach

Hej.
Vi ska åka till Kallithea Beach i maj och funderar lite på maten. Hur är det på bufférestaurangen som ingår när man väljer Sunwing Inclusive? Är det bra variation på mat? Vi har funderat på att ev. byta till Kitchen Inclusive i stället. Vad är för och nackdelarna med de olika alternativen?

Kommentarer

 • Hej Malin,
  Vad roligt att ni ska till Kallithea.
  Maten överlag håller en väldigt hög nivå. Den är bra både på buffén och nere på Costas Kitchen där man äter om man har Kitchen Inclusive.
  Största skillnaden är "upplevelsen" och miljön skulle jag säga. Costas Kitchen ligger närmare stranden och det är mindre och eftersom man får maten till bordet, förutom barnbuffen så är det inte lika mycket spring där. Om barnen får spring i benen kan dom springa upp för en kulle i närheten och leka utan att störa dom andra gästerna. Jag har barn som är 4 år och 7 år nu och för oss passar det bra. Vi kan äta i lugn och ro vid bordet och är nöjda med att äta en rätt per kväll. Jag uppskattade också att sitta närmare havet. 
  Buffén passade bättre när barnen var mindre. Då kändes det skönt att ha ett stort utbud och man kunde själv anpassa sin middag till vad barnen kunde tänka sig att smaka lite på. Det är ju mycket mer liv och rörelse i bufférestaurangen också och när man själv hade yngre barn som också var livliga passade det bra. På båda ställena är det lugnare om man kommer tidigt. För dom vuxna skulle jag säga att maten är bra på båda ställena. Vill man testa lite olika rätter så är ju buffén bra på det sättet att det finns mycket att välja på.
  vänligen,
  Helena
  Helena Zetterquist Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.