Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Måltider på Sunwing Kallithea Beach?

Hej.
Vi ska åka till Kallithea Beach i maj och funderar lite på maten. Hur är det på bufférestaurangen som ingår när man väljer Sunwing Inclusive? Är det bra variation på mat? Vi har funderat på att ev. byta till Kitchen Inclusive i stället. Vad är för och nackdelarna med de olika alternativen?

Kommentarer

 • Hej Malin,
  Vad roligt att ni ska till Kallithea.
  Maten överlag håller en väldigt hög nivå. Den är bra både på buffén och nere på Costas Kitchen där man äter om man har Kitchen Inclusive.
  Största skillnaden är "upplevelsen" och miljön skulle jag säga. Costas Kitchen ligger närmare stranden och det är mindre och eftersom man får maten till bordet, förutom barnbuffen så är det inte lika mycket spring där. Om barnen får spring i benen kan dom springa upp för en kulle i närheten och leka utan att störa dom andra gästerna. Jag har barn som är 4 år och 7 år nu och för oss passar det bra. Vi kan äta i lugn och ro vid bordet och är nöjda med att äta en rätt per kväll. Jag uppskattade också att sitta närmare havet. 
  Buffén passade bättre när barnen var mindre. Då kändes det skönt att ha ett stort utbud och man kunde själv anpassa sin middag till vad barnen kunde tänka sig att smaka lite på. Det är ju mycket mer liv och rörelse i bufférestaurangen också och när man själv hade yngre barn som också var livliga passade det bra. På båda ställena är det lugnare om man kommer tidigt. För dom vuxna skulle jag säga att maten är bra på båda ställena. Vill man testa lite olika rätter så är ju buffén bra på det sättet att det finns mycket att välja på.
  vänligen,
  Helena
  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Hej!
  Skulle ni säga att det är värt att ha kitchen eller sunwing inclusive för 2 vuxna 2 barn (5) och(9) år.barnen är ej kräsna.
  Eller är det bättre att gå utanför hotellet. För att hitta något/några guldkorn till middagarna Och kanske äta några  luncher på hotellet
  Är ingen större fantast av inclusive normalt sett.
  Mvh Björn
  Björn Sjöberg
 • Hej Björn,
  Att tänka på är att utbudet runt sunwing kallithea inte är jättestort. Man kan gå till några restauranger via stranden eller via huvudvägen men för riktigt bra alternativ rekommenderas en tur till Rhodos stad som ligger ca 10 min bort med taxi.
  Om ni skall ha kitchen eller inclusive är förstås en smaksak men vi sa när vi var där att kitchen vore perfekt, då costas kitchen ligger fantastiskt med utsikt över havet.
  Ha en fantastisk resa vad ni än väljer
  Med vänlig hälsning, Ronny
  Ronny Olsson Sunwingpappa
 • Hej,

  Vi har haft Kitchen inclusive och varit väldigt nöjda med det.

  Vi är inte heller så stora fan av All inclusive. Fördelen med Kitchen inclusive på Kallithea är som Ronny skriver, att den restaurangen ligger fint, med utsikt över havet. Det är inte en massa spring som det är vid buffén, utan känns lugnt och trevligt. Det är också färre bord och färre gäster där. Och vill barnen gå ut på gräsmattan och leka kan de göra det och ni sitter kvar och kan ändå ha lite koll. Maten håller en bra standard där.

  Maten på buffrestaurangen är också väldigt bra, och fördelen där är ju att det är enklare att plocka lite vad man vill ha, och nackdelen, som jag ser det, är att det är mindre mysigt för att det är mycket spring vid en buffé, många vuxna och barn som rör sig.

  Det finns inte heller, vad jag vet, några direkta guldkorn att käka middag på i närheten av hotellet.

  vänligen, Helena
  Helena Zetterquist Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.