Till senaste kommentaren

Mataffärer nära Sunwing Makrigialos?

Hej!
Vi har länge spanat in OBC Makrigialos och tycker att det verkar vara ett underbart ställe. Vi är inte stora fan av inclusive utan vill variera att laga egen mat med restaurangbesök. Finns det några bra mataffärer relativt nära hotellet? Eller finns det någon/några som man kan ta sig till med buss? Den supermarket som finns på hotellen brukarna vara så ruskigt dyra...

Kommentarer

 • Hej Anna,

  Det är ett helt underbart ställe som vi blev mycket förtjusta i!

  Både OBC och Sunwing har en varsin minimarket varav den som ligger ”uppe vid Sunwing” har det större utbudet av dessa två. Det ligger även några mindre minilivskring kring hotellet och nere i Makrigialos men kan inte minnas att jag såg någon större supermarket någonstans i närheten. Vet inte om det finns möjlighet att ta buss till en större men bokar ni så fråga i receptionen väl på plats eller Vings personal efter detta så kanske de kan föreslå något, de brukar vara väldigt hjälpsamma.

  Vi hade inte heller inclusive när vi var där utan varierade mellan restaurangerna på OBC/Sunwing och de utanför på gatan eller tog en promenerad ner till ngn mysig i byn. Lunch gjorde vi hemma några gånger och handlade då på hotellets minimarket. Tyckte vi fick bra variation på måltiderna på detta sätt under vår vecka på OBC.


  Hälsningar Anneli 


  Anneli Kjellsson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.