Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Mat till bebis från buffén?

Hej,
Tänkte höra om ngn har erfarenhet om att ge mat till bebis från buffén?
Vi åker till OBC Playa del Cura på Gran Canaria snart och åker med ett litet barn (snart 1 år) och ett stort. Hemma äter vi alla samma mat minus salt och mjölkprodukter (pga allergi) för den lilla.
Nu undrar jag om utbudet är såpass stort så att man lätt kan fixa mat till 1åringen genom att mosa och skära till mindre bitar osv? Lillen är inte kinkig å äter i princip allt.
Eller ska man ge upp den tanken å ta med / köpa barnmatsburkar?

Kommentarer

 • Hej Majsan,

  Jag har inte besökt OBC på Gran Canaria men har rest en del med mindre barn. När det var riktigt små skar vi ofta bitar av frukt till dem, smörgås osv som komplement men gav dem oftast mat från egen medhavd burk när de var i 'burkåldern'.

  Barn är så olika men har du en allätare så tror jag inte att ni kommer ha några problem med att få barnet mätt. Jag vet inte om det finns överallt men när vi besökte Sunwing Kamala, Thailand i vintras så fanns det en avdelning vid barnbufféen där det fanns flera olika barnmatspuréer som köket hade gjort, både frukt och mat. Varje Sunwing har en matambassadör som brukar göra sitt yttersta för att vara till hands. har du specifika frågor kanske det vore en idé att kontakta denna på OBC?

  http://grancanaria.myobc.net/food-beverage/food...

  På Mini Market och Deli på hotellen brukar det även finns barnmat att köpa av internationella märken.

  Hör gärna av dig om du har fler funderingar,

  Varma hälsningar Gölin

  Gölin Swessar Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.