Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Mat på flyget för barnen?

Hej hej!

Jag har en kille som är 20 mån som vi skall flyga med till Rhodos. Vi har bokat en barnmeny till honom på flyget, för att en babymeny (som ingår) inte riktigt räcker som middag för honom. Men nu slog mig tanken, att han har ju inget eget säte på flyget.. och jag antar att alla får maten samtidigt. Någon som testat denna kombon att äta själv och samtidigt ha barnet i knäet (som också skall äta !?) 😀 Känner att detta kan sluta hur som helst 😀

Kommentarer

 • Hej,
  Eventuellt kommer brickorna med barnens mat lite innan. Det har varit så för oss någon gång. Men vet inte om det är rutin. Jag är också rätt säker på att du kan be personalen att vänta lite med att servera vuxenmåltiden. Om ni är två vuxna kan ju en hjälpa barnet först och sen tar den andra vuxna, som äter först, barnet i knät. Men det är alltid lite klurigt när man delar säte och ska äta.
  Hoppas att ni får en fin semester.
  Vänligen,
  Helena
  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Hej Jenny,

  Vi har upplevt liknade vid fler tillfällen & dessutom på samma flight då vi har tvillingar. Vi har vid alla 3 tillfällen då vi rest med Ving & Tomascock fått valfriheten att ta in vår mat senare. Dvs barnen har ätit först då vi delat flygstol. När sedan de är klara har vi fått vår mat.

  Trixigt ändå och kräver tålamod och lite planering men flygpersonalen har alltid varit tillmötesgående.
  Önskar er en härlig senester på Rhodos!
  Med vänlig hälsning, Emely
  Emely Enocson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.