Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Mat på cala bona

Hej!
Vi har bokat en resa till cala bina beach i början på september. Vi åker med våra barn som är 1,3 och 8! Vi har valt att inte välja all inclusive då vi haft de tidigare och tycker att de blir så mkt springande och inte någon lugn o ro. 
Jag undrar nu därför var de finns för olika restauranger på hotellet. Har dom också Lollo och bernie buffén? Eller är de bara i den stora restaurangen där buffén är?

Kommentarer

 • Hej,

  Vad trevligt med en resa till Mallorca.
  Det finns två olika restauranger på hotellet. Om jag inte minns fel så finns barnbuffén bara på den stora bufférestaurangen. Det är ju alltid ganska mycket liv och rörelse när det är buffé men jag tyckte att det var helt okej på Sunwing Cala Bona om man satt på någon av uteplatserna och åt.

  Här finns mer info om restaurangerna:
  https://www.ving.se/spanien/cala-bona/sunwing-cala-bona/mat-dryck

  En kortare promenad bort har du flera restauranger. Och väldigt nära hotellet, precis bakom, ner mot vattnet, (om du står och tittar ut mot havet så ligger den restaurangen till vänster, nära vattnet). Fanns en väldigt mysig restaurang med god mat som vi var till två kvällar. Kommer tyvärr inte ihåg namnet på den, men den hade riktigt bra mat och så var det så praktiskt att den låg precis bredvid hotellet, vi var t.ex. tvugna att springa upp på rummet en av kvällarna och hämta ett ombyte och det gick ju på några minuter.

  Hoppas att ni får en fin resa,
  vänligen,
  Helena
  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Chattade med restaurangen nu och frågade ang buffen och fick svaret nedan:

  In Bouganvilla is the Buffet for Breakfasts, Lunch and Dinner of All Inclusive.

  In Mimosa is Antonio´s Kitchen, our restaurant “A la Carte”  where children under 12 can eat for free eating special meals for them.

  Så buffé på stora bufférestaurangen som jag förstår det, och barnmeny på den andra borde det vara då.

  vänligen,
  Helena
  Helena Zetterquist Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.