Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

La Tasca inclusive med barn på Sandy Bay, Cypern.

Hej, hur bra fungerar det med la tasca inclusive med en 2-åring och en 6-åring? Vi föräldrar uppskattat mer maten när vi kan beställa själva men hur bra finkar det med en bit till scenen om vi väljer la tasca alternativet?

Kommentarer

 • Hej,

  Vad kul att ni valt att resa till Sunwing Sandy Bay. Jag förstår att ni som vuxnar vill boka La Tasca inclusive. När vi var på Cypern bokade vi endast frukost i förväg vilket resulterade i att vi oftast hamnade på La Tasca vilket vi var jättenöjda med.

  Läget med tanke på barnens aktiviteter så som "Björnarna" följt av Mini disco är som ni redan förstått tyvärr lite sämre då La Tasca ligger vid poolområdet. Vår äldsta dotter var 2år när vi var där och henne kunde man "finta bort" några kvällar så vi hann äta färdigt tillsammans. Annars följde en vuxen med bort till showscenen, då vi reste fler vuxna så känndes detta ok någon kväll.
  Ett annat alt är att äta då La Tasca öppnar och på så sätt troligen hinna äta innan det drar igång.

  Vet ju inte hur era barn är och vad dom gillar men både Björnarna & Mini disco tilltalar troligen båda och er 6 åring snappar nog snabbt upp när och var de startar. Vill minnas att man passerar nogon pool då man går mellan La Tasca och showscenen så alt att låta 6 åringen gå emellan själv är tyvärr inget bra förslag.
  Vad det gäller maten på La Tasca så finns där också en Lollo & Bernie buffé så barnen får samma meny oavsett restaurang.
  Hoppas det gav svar på din fråga, återkom gärna om du undrar något mer.

  Trevlig resa,
  Med Vänliga Hälsningar Emely

  Emely Enocson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.