Till senaste kommentaren

Promenad mellan OBC och Sunwing Makrigialos samt störningar vid OBC?

Hej!
Funderar lite på var vi vill bo i Makrigialos, vill ha det lite lugnare som finns på OBC ( alla fall kändes det lugnt på OBC Cypern), men tror att sportpoolen på Sunwing kommer att vara populär.

Hur kan man promenera emellan, kan man gå längs de terrasserade längorna av OBC som är närmast Sunwing och gena över? Eller måste man upp och gå längs bilvägen? Eller man måste ner på stranden, så att det blir ganska brant varje gång? Undrar om man, bortskämd från Cypern kanske tycker att det är jobbigt att gå emellan om man vill bada ofta på Sunwing, men ända bo på OBC. Hur har ni upplever det?

Undrar även över de terrasserade lägenheterna på OBC närmast Sunwing där det står om störningar från trafik och  närliggande barer. Är det livat där? Är det mycket ljud efter typ 22, 23?

Kommentarer

 • Hej Lise,

  När vi besökte Makrigialos så bodde vi i en lägenhet på OBC med terass och havsutsikt i mitten av huslängan närmast bilvägen. Vi stördes inte av ljud utifrån. Vi reste med små barn då och lade oss tidigt.

  Vi gick emellan OBC och sunwing dagligen för att ffa bada i poolerna och vara på Miniland. Vi gick oftast på den höga trottoaren längs med bilvägen då vi körde vagnar. Det blev någon tur via stranden men det blev ganska bökigt då det är som du skriver väldigt brant.

  Vi hade en fantastisk resa på OBC och kan varmt rekommendera det!

  Med vänlig hälsning, Gölin
  Gölin Swessar Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.