Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Waterworld Makadi Beach för 4-åring?

Är det någon som varit på Makadi waterworld sedan det blev ett family garden? Vad tyckte ni? När åkte ni? Hur var all inclusive?
Hur är det i okt resp dec?
Finns det mycket för en 4-åring att åka?

Kommentarer

 • Hej Helena,

  Jag besökte Makadi Waterworld när det fortfarande var ett Sunwing år 2013 så jag kan inte svara specifikt på din fråga. Vi var hursom väldigt nöjda med hela resorten, stor och fräsch nära havet, en magisk plats. Vi var dock inte alls nöjda med maten som ingick i all inclusive som vi tyckte var ganska oinspirerande och smaklös.

  Jag har varit i Egypten i mars respektive maj och då har vi haft toppenväder, jag vet inte hur det är i okt/dec.

  Vi hade en pigg och vattenvan 3-åring med oss då som uppskattade vissa vattenrutschkanor, vattenströmmen och vatten/lekpalatset. Vissa aktiviteter passade äldre barn bättre då de var alltför fartfyllda.

  Mvh Gölin

  Gölin Swessar Sunwingmamma
 • Hej Helena,

  Vi har besökt Egypten & Hurgarda två ggr i mitten respektive slutet av oktober & vädret var underart vid båda tillfällena. Vill minnas att det var runt +30 på dagarn & havet var något svalkande men mest varmt troligen omkring 23-25 grader.

  Vid vårt senaste besök 2011 så bodde vi på Vings dåvarande hotell som låg bredvid Makadi Waterworld som ännu inte var klart. Vi var tillskillnad från Gölin mycket nöjda med maten. Vi hade all inclusive & det fanns ett 10 tal olika restauranger att välja på.

  Jag tror att ni får de underbart i Egypten framåt hösten/vintern.
  Hälsningar Emely
  Emely Enocson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.