Till senaste kommentaren

Lollo och Bernies barnbuffé på OBC Cypern?

Hej! Vi ska åka till OBC Cypern till sommaren och ser fram emot det. Vi har bokat all inclusive.  Jag är lite nyfiken på maten för barn eftersom de hänvisas till Lollo och Bernie-buffén till kvällen. På Sandy Bay vet jag att barn fick äta från den vanliga buffén om man hade bokat all inclusive. Så verkar dock inte vara fallet på OBC. Jag hoppas därför att barnens mat håller högre kvalitet än på Sandy Bay där vi upplevde den som tråkig.

Någon som har erfarenhet av maten för barn på OBC Cypern?

Kommentarer

 • Kan tillägga att det rör en 9-åring och en 11-åring. Den sistnämnda föredrar ”riktig” mat (vill alltså inte leva på pasta, pommes och nuggets)
  Maria
 • Hej Maria!

  Härligt att ha underbara OBC Cypern att se fram emot i sommar!

  Jag mailade hotellet och kollade av hur det fungerade just med detta på OBC, har ingen erfarenhet själv utav just OBC all inclusive än.

  Jag vet dock att det är Lollo & Bernies barnbuffe som erbjuds till barn under 12 år även här. Jag tror det är ganska mkt samma mat som erbjuds här likt den som finns på Sunwing, så var det iallafall när vi var på OBC Kreta.

  Hotellet svarade att vill barn under 12 år beställa ngt från de vuxnas all inclusive meny får de gärna göra det mot ett reducerat pris. 

  Bor ni på OBC kan ni ju även nyttja buffén på Sunwing bredvid om det skulle kännas som ett alternativ någon dag och då äta ur de vuxnas buffé.

  Hoppas detta gav dig svar på din fråga annars får du jättegärna höra av dig igen!

  Hälsningar Anneli 

  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Hej igen,

  Fick lite tilläggsinformation av hotellet och de skrev att på lunchen när det är buffé kan barnen även ta av den ”stora” buffén och välja vad de vill så att säga. På kvällen får de 30% på priset om de vill äta ur al a carte menyn.

  Hälsningar Anneli
  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Tack för svar!
  Maria

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.