Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Lollo och Bernie suite eller Royal Family rum på sandy bay

****Hej! Vi är en familj som ofta reser till olika sunwing. Vi har dock inte varit på sandy bay cypern. Jag är sugen på att boka en resa dit nästa höst, sista avgången på höstlovet. Men har lite funderingar runt boendet. vi uppskattar lugn och ro och gärna lite att titta rakt in i en mur eller parkering. Vår lilla kille kommer då att vara 2,5 år och vi har även större barn. Jag har lite funderingar runt lollo och bearnie rummen på sandy bay. de ser ut att ligga bra, lugnt och inte så långt till stranden. har läst någon stanns att det ligger en liten lekplats utanför dessa lägenheter. Stämmer det? Jag vill gärna ha lite tips på bra boende alt på sandy bay. egen/delad pool brukar vi boka men de rummen i block 9 är slut och block 5/6 är jag rädd att de är för mycket folk och rörelse.

Kommentarer

 • Hej Cilla,

  Vad härligt att ni också gillar Sunwing och funderar på Sandy Bay på Cypern.

  Vi var där i september 2012 och mycket har hänt sedan dess, vi bodde i en Big Family i block 4 på 2a våningen och vi var jättenöjda med både rum och läge.

  Du nämner att ni funderar på Lollo & Bernie suite. Dessa ligger i block 8 om jag förstått rätt. Detta är ju en bit bort på resorten och borde ju därmed vara lugnare. Vad det gäller lekplats i detta område är det tyvärr inget jag vet ngt om. Kontakta ving på https://www.ving.se/kontakt så borde dom kunna ge svar. Vi bodde som sagt på 2a våningen men jag vill minnas att vi i block 4 också upplevde lugn och inte så mycket spring.

  De flesta gäster befinner sig runt det stora poolområdet, restaurangerna och till/från havet så i block 5/6 med egen/delad pool tror jag ni får en jättebra vistelse då vi som bodde i 4an inte befann oss längre bort än till just La Tasca.
  Möjligen skulle de rum närmast stranden dvs längs söderut i block 5/6 upplevas lugnast då det är längst ifrån resortens huvudbyggnad och restaurangerna.

  Hoppas ni hittar ngt rum ni känner er bekväma med, önskar er en trevlig semester när det blir dax.

  Mvh Emely


  Emely Enocson Sunwingmamma
 • Hej Cilla! Vi var på Sandy Bay förra våren - helt underbart ställe, fantastiskt badvatten och superbra mat :-) Lollo o Bernie sviterna ligger längst bort i området mot Nissi Beach-hållet (bästa stranden). Vi bodde inte där, men gick förbi många gånger. Det såg jättefint och lugnt ut tyckte jag! De lägenheterna har också, precis som du skriver, en egen liten lekplats. Vill man bo lugnt och har små barn skulle jag absolut boka där. Enda nackdelen jag kan komma på är att det är lite längre till restaurangen och poolen...men det rör sig ju bara om nåt hundratal meter. Jag föredrar också att inte bo "mitt i smeten". Hoppas ni får en härlig resa!

  Sanna

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.