Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Las Piramides på Sunwing Alcudia?

Hej! Jag undrar om det är någon som har erfarenhet av lägenheterna Las Piramides i Alcudia? Har sneglat på Sunwing Alcudia i flera år nu, men det har ännu inte blivit av eftersom prisnivån är lite högre och det ofta blir uppbokat väldigt tidigt (har dock varit på fem andra Sunwing). Vi bor gärna lite lugnare och med gräsmattor runt husen och har nu slagit till och redan bokat in oss på Las Piramides för nästa sommar (har dock ombokningsgarantin). Jag blir nu lite orolig när jag läser i vissa kommetarer på hemsidan att Las Piramides skulle vara sunkigt, det pratas om mögeldoft och kackerlackor på uteplatserna...En och annan kackerlacka är väl inte hela världen, men en möglig lägenhet vill jag inte bo i! Kan någon som varit där hjälpa mig...jag har ju fortfarande möjlighet att boka om till en annan del? Har dock väldigt svårt att tänka mig att lägenheterna skulle vara sunkiga...det har vi inte sett tillstymmelsen av på de andra fem Sunwing vi besökt.

Kommentarer

 • Hej, jag har inte varit där nyligen men när vi var där var det jättebra standard på rummen. Jag har väldigt svårt att tänka mig att det skulle vara mögel på rummen. Alltid när vi varit på Sunwinghotell är det rent och fräscht. Man har ju många bekanta som åker till Sunwinghotell också och jag har inte hört om några sunkiga rum. Som du skriver är det hotellet väldigt uppbokad väldigt tidigt trots att det kostar mycket. Det för mig tyder på att många kommer tillbaka och att det är bra standard. Jag vill gärna dit igen. Hoppas det finns fler här på forumet som har koll och kan hjälpa till ytterligare.
  Vänligen,
  Helena

  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Hej och tack för dina kommentarer! Jag håller med dig i ditt resonemang och jag tror att vi kommer hålla fast vid vår bokning! Kommer du ihåg om det var gott om plats för lek o spring på gräsmattorna mellan husen? Älskar den typen av boende som finns t.ex. på Sandy Bay och Helios på Kallithea!

  Sanna
 • Det finns gott om plats för att leka och springa ute på gräset.
  Hoppas ni får en toppensemester.
  /Helena

  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Hej!

  Kom hem från just Las Piramides Sunwing Alcudia för två dagar sedan. Lägenheterna där är jättefräscha! Vi såg inte en tillstymmelse till kackerlackor men så hade vi balkong högst upp i hus nr.7. Städningen var jättebra, inget mögel vad vi kunde se eller känna på lukten. Det finns gott om plats för att leka och springa på ute på gräset.
  Det stämmer att hotellet blir uppbokat väldigt tidigt. Vi bokade vår resa i november förra året och om jag inte missminner mig helt så var Las Piramides fullbokat i maj redan.
  Jag tror att ni kommer att få en toppensemester på Alcudia, stranden och vattnet är helt underbar bland annat.

  Sandra

  Sandra
 • Hej Sandra! Tack för infon, det låter jättebra tycker jag. Ser mycket fram emot resan till Alcudia nästa sommar :-)

  Sanna

  Sanna

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.