Till senaste kommentaren

Lägenhet med sovalkov Arguineguin

Hej!
Vi funderar lägenheter 123, 223, 323, 423, 523, 623, 723 eller 823...på Sunwing Arguineguin, 2-rums med sovalkov längst ute på ena flygeln, men undrar hur planlösningen ser ut (den finns inte) och var sovalkoven ligger, samt om den har dörr eller inte. Undrar om sovrummet vetter mot baksidan, eller mot balkongsidan av hotellet (mot hav o pooler).

Någon som har nåt tips?


Kommentarer

 • Hej Lotta!

  Så trevligt med en resa till Sunwing Arguineguin. Jag har besökt hotellet flera gånger men inte bott just i den rumstypen du kikar på. Hittade däremot info om vilken lägenhet jag tror att du menar med tanke på rumsnummerna du nämner och här i länken är en skiss på lägenhetens planlösning.
  https://www.ving.se/boka-resa-hotell-sok?HotelId=4112&ItemId=4112&QueryAges=42,42&QueryDepDate=20191120&QueryDepID=2788&QueryDur=8&QueryResID=260&QueryUnits=0&UseBookingFlow=true&conceptIds=133&push=accommodation&roomTypeKey=303035#hotel-search-control

  Titta på den och se om du får svar på dina funderingar, här ser du vart sovalkoven är placerad och hur lägenhetens planlösning ser ut för övrigt.

  Jag noterade att lägenheterna på de nedersta planen ser ut att ha samma planlösning som de övre men nämns/bokas som två olika rumstyper. De undre beskrivs som mot hav och de övre med havsutsikt, naturligt då de ligger högre upp och ni troligast därmed kommer se havet här till skillnad från de undre som benämns som mot hav och har sämre sikt pga det lägre läget.

  Återkom om du har fler frågor eller funderingar!

  Hälsningar Anneli
  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Hej!
  Tack för snabbt svar, men lägenhetstypen verkar ha olika planlösningar, den du länkade till stämmer nog med exvis lgh 708, men de jag tänker på 723 osv, ser annorlunda ut, de har en sned vägg o ser  inte likadana ut, de har väl balkongen i den smalare delen av lägenheten.
  Lotta
 • Hej igen.

  Aha jag är med på hur du menar. Ska kika vidare på det och återkommer!

  Hälsningar Anneli
  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Hej igen Lotta,

  Jag har chattat med hotellet och de har försökt beskriva de lägenheterna för mig som du funderat över ex 723 då det inte finns ngn skiss att se på dess planlösning.

  De säger att de är rymligare än de rummen på skissen, ex 708 och att sovalkoven saknar dörr. Vad jag förstår ska sovrummen vara placerade vid ingången mot hallen och inte mot havssidan men vill du ha superkoll och vara helt säker på just den lägenhet ni funderar över så fungerar det jättebra att chatta med hotellet på deras informationssajt här:
  https://arguineguin.sunwing.net/
  (Skriv på engelska)

  Hoppas det var till lite hjälp iallafall, fortsatt lycka till i semesterplanerandet!

  Hälsningar Anneli

  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Hej!
  Tack så mycket för hjälpen!
  Jag tror det blir en bra lägenhet.

  Lotta

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.