Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

La Tasca Inclusive eller Sunwing Inclusive på Cypern?

Vi kommer att åka med två barn, 3 och 6 år, till Sunwing Sandy Bay på Cypern. Nu funderar vi på vilket matalternativ som är bäst, La Tasca Inclusive eller Sunwing Inclusive. Har ni några tankar eller erfarenheter kring detta?

Kommentarer

 • Hej Jennie!
  Va härligt med Cypern. Jag har själv inte varit på det hotellet men har hört att det är superfint.
  Som svar på din fråga vill jag nog bolla tillbaks en fråga till dig. Och det är vad ni själva gillar bäst? Äta buffé med allt vad det innebär med mycket att välja på och dessutom snabb tillgång till maten när man väl är på plats, eller sitta ner lite lugnare kika i menyn och kanske ta en drink innan maten?
  Det är ju ingen prisskillnad i det här fallet så fundera lite på hur ni brukar vilja ha det. Det finns ju fördelar med bägge alternativen. Personligen (och alla håller inte med mig) skulle jag föredra la tasca inclusive pga att vi gillar att få lite mer restaurangkänsla. Men samtidigt ser jag den stora fördelsen med buffé när man har otåliga, hungriga barn.
  Ha en supersemester vad ni än väljer och återkom gärna om du har fler frågor.
  Mvh Ronny

  Ronny Olsson Sunwingpappa
 • Tack Ronny för ditt svar! Jag tänker nog som du att det känns lite trevligare med restaurang och att beställa mat från en meny. Barnen får ju mat från buffén, så de kan ju börja äta så snart vi satt oss. Får man välja från hela menyn i La Tasca eller är det en begränsad del av den?

  Jennie
 • Hej igen!
  Då tycker jag ni ska välja La tasca inclusive.
  Jag har själv inte valt det så har inget definitivt svar på din fråga om vad man får välja på.
  Du kan läsa mer om La Tasca inclusive här
  https://www.ving.se/sunwing/latasca-inclusive

  Vi hoppas att någon mer hittar in hit som kanske kan svara på din fråga om val på menyn. Det står ju dock inget om begränsning men vågar inte säga något ifall jag har fel.
  Ha en härlig resa.
  Mvh Ronny


  Ronny Olsson Sunwingpappa
 • Hej igen Jennie!
  Jag har just tagit reda på att man får välja fritt ur menyn på La Tasca när du har la tasca inclusive. Gäller på samtliga sunwing som har detta upplägg.
  Mvh Ronny

  Ronny Olsson Sunwingpappa
 • Tusen tack!

  Jennie
 • Hej Jennie,

  Vad kul att ni valt Cypern och Sandy Bay. Hotellet är jättebra och ligger jättenära flera stränder.
  Jag håller definitivt med Ronny och hade själv valt La Tasca inclusive mest på grund av La Tasca ligger så mycket bättre och är avsevärt mysigare men även för restaurangkänslan som Ronny nämde förstärks.

  Det enda ni kanske behöver ha med i tanken är att Buffé restaurangen ligger mycket närmare showscenen så barnen kan gå själva emellan restaurangen och scenen. La Tasca däremot ligger i poolområdet vilket inte är lika smidigt då barnen kanske vill titta på "Björnarna" eller vara med i minidiscot.

  Buffénmaten förövrigt är jättegod likaså maten på La Tasca och även Fino som även det har ett bra och mysigt läge. Troligen en av de bästa Fino vi ätit på av de fem Sunwing vi besökt.

  Önskar er en trevlig Cypern resa.
  Hälsningar Emely

  Emely Enocson Sunwingmamma
 • Hej! Vi var på Sunwing Sandy Bay förra våren och hade Sunwing Inclusive. Måste säga att vi var helnöjda med det, buffén var verkligen super!!! Vi var i och för sig bara på La Tasca en gång, men jag hade valt buffén igen om jag skulle åka dit igen :-) Upplevde nog att barnbuffen var lite fylligare i bufferestaurangen också, och så har de ju filmhörna där barnen kan hänga medan de vuxna äter upp i lugn och ro :-) Hur ni än gör så kommer ni få en toppensemester på Cypern!

  Sanna
 • Tack för alla era svar! Är det väldigt stökigt och hög ljudvolym i buffématsalen, á la skolmatsal? :-)

  Jennie
 • Lite högre ljudvolym är det nog än i t.ex. La Tasca, men vi tyckte det var helt OK (har upplevt mycket värre...) Man kan ju även välja att sitta ute, där upplevde jag det som lugnare. Sen är vi ganska tidiga av oss och kommer när bufféerna nyss öppnat, kanske blir det livligare senare...

  Sanna
 • Hej igen Jennie,
  Jag vet inte om ni bokat er resa ännu men för att svara på din senaste fråga så skulle jag säga ja.

  De flesta platser i bufférestsurangen är innomhus och då blir det lätt högljutt. Speciellt när många barnfamiljer väljer att komma vid samma tid så allt hinns med innan läggdax.
  La Tasca däremot ligger utomhus med ett tak över så där är bättre ljudmässigt.

  Med vänliga hälsningar Emely

  Emely Enocson Sunwingmamma
 • Hej igen Jennie,

  Är ni känsliga för ljud så kanske ni ska välja La Tasca. Jag vill bra påpeka att jag upplevde att det fanns relativt mycket plats ute under tak även i bufferestaurangen, vi satt ute nästan alla luncher och middagar. Man får ju dock vara beredd på att gå en liten bit från bordet till maten om man väljer att sitta utomhus. Barnbuffen var placerad precis vid gränsen inne/ute, så närmare för barnen.

  Det blir nog bra hur ni än gör :-)

  Sanna
 • Kommentaren har flyttats till ett separat inlägg.

  Annelie
 • Om någon annan har samma funderingar ska ni välja La Tasca. Riktigt bra kvalité på maten med en restaurangkänsla. Vi blev lika nöjda alla dagar! Riktigt bra!

  Krille

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.