Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

La Tasca Inclusive eller inte på Sunwing Sandy Bay?

Vi planerar att åka till Sandy Bay Ayia Napa  med två 10 åringar. Det finns bara La tasca inclusive kvar. Det står att barnen äter gratis på Lollo och Bernies buffé men mina 10 åringar kommer inte att gilla det. Får de ta av vuxenbuffén eller kan de också välja från tascamenyn? Om inte, hur ser det ut med restauranger utanför hotellet? Hur är kvaliten och prisnivån?

Kommentarer

 • Hej Frida,

  Jag var på Sunwing Sandy bay för väldigt länge sen. När det gäller Sunwings bufféet i allmänhet så är min uppfattning att barnen får äta från Lollo och Bernies buffet. Vad gäller La tasca önskar jag att Ving svarar själva.

  När vi var där fanns det många restauranger på promenadavstånd utanför resorten. Mycket kan ha hänt sen jag var där, men jag har svårt att se att det skulle vara till det sämre.
  Hoppas att någon mer hittar hit och kan svara.

  Hursom är Sunwing Sandy bay en mycket uppskattad resort som jag tror att ni kommer bli väldigt nöjda med!

  Mvh Gölin
  Gölin Swessar Sunwingmamma
 • Hej Frida,

  Vad roligt att du ska resa till Sunwing Sandy Bay Beach. Det är ett härligt hotell.

  På La Tasca Inclusive får barnen äta från Lollo & Bernie buffén. Några andra bufféer eller måltider från menyn ingår inte.

  Området kring hotellet erbjuder en hel del restauranger. Ut efter hela Nissi Avenue som hotellet ligger på finns restauranger med olika utbud. Jag var där förra sommaren och upplevde prisnivån samma som i Sverige eller lite lägre. Beror lite på vad man äter och var man äter.

  Jag hoppas ni får en härlig resa!
  Pernilla Lundström Produktexpert, Ving

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.