Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

La Tasca Inclusive på Sunwing Sandy Bay?

Vi planerar att åka till Sandy Bay Ayia Napa  med två 10 åringar. Det finns bara La tasca inclusive kvar. Det står att barnen äter gratis på Lollo och Bernies buffé men mina 10 åringar kommer inte att gilla det. Får de ta av vuxenbuffén eller kan de också välja från tascamenyn? Om inte, hur ser det ut med restauranger utanför hotellet? Hur är kvaliten och prisnivån?

Kommentarer

 • Hej Frida,

  Jag var på Sunwing Sandy bay för väldigt länge sen. När det gäller Sunwings bufféet i allmänhet så är min uppfattning att barnen får äta från Lollo och Bernies buffet. Vad gäller La tasca önskar jag att Ving svarar själva.

  När vi var där fanns det många restauranger på promenadavstånd utanför resorten. Mycket kan ha hänt sen jag var där, men jag har svårt att se att det skulle vara till det sämre.
  Hoppas att någon mer hittar hit och kan svara.

  Hursom är Sunwing Sandy bay en mycket uppskattad resort som jag tror att ni kommer bli väldigt nöjda med!

  Mvh Gölin
  Gölin Swessar Sunwingmamma
 • Hej Frida,

  Vad roligt att du ska resa till Sunwing Sandy Bay Beach. Det är ett härligt hotell.

  På La Tasca Inclusive får barnen äta från Lollo & Bernie buffén. Några andra bufféer eller måltider från menyn ingår inte.

  Området kring hotellet erbjuder en hel del restauranger. Ut efter hela Nissi Avenue som hotellet ligger på finns restauranger med olika utbud. Jag var där förra sommaren och upplevde prisnivån samma som i Sverige eller lite lägre. Beror lite på vad man äter och var man äter.

  Jag hoppas ni får en härlig resa!
  Pernilla Lundström
 • Hej,
  Jag kan inte välja mellan OBC Cypern och Sandy Bay, vi vill gärna ha inclusive från meny och min fundering är om det som på kartan benämns som Andreas Kitchen är samma restaurang som OBC gästerna äter på? Vilken meny gäller för respektive hotell och är det olika restauranger eller en och samma? Jag har hittat menyn för OBC, men på Sandy Bay hittar jag bara lunch och middagsmenyn för Andreas Kitchen och den säger ingenting om inclusive gäster. Förklara gärna så utförligt ni kan så att det blir lättare för oss att välja, för oss är maten viktig.


  Allt gott, Linda
  Linda
 • Hej Linda!

  Ska försöka bena upp det så gott jag kan:)

  Bor ni på Sunwing och har All inclusive (Alla måltider inkl.dryck, snacks och dyl ingår) eller Sunwing inclusive (7 frukostar, 5 luncher och 5 middagar) äter ni i bufférestaurangen, samma restaurang som frukosten serveras i. Här väljer ni inga rätter från meny utan det är buffé som gäller, olika teman varje dag i veckan.

  Har ni La Tasca/Kitchen inclusive (Frukost 7 dagar, lunch och middag 5 dagar) äter ni på Andreas Kitchen och väljer rätter från inclusivemenyn, se bifogad fil:
  https://sandybay.sunwing.net/food-beverage/andrea-s-kitchen-inclusive/

  Bor ni på OBC och har något inclusive-paket så äter ni på restaurangen där (inte samma som Andreas utan de har en egen) men kan också välja att gå till bufférestaurangen på Sunwing. Läs mer här:https://cyprus.myobc.net/food-beverage/

  Barn under 12 år äter från Lollo & Bernie buffén i alla inclusive-paket. 

  Blev det luddigt? Fråga gärna igen så ska vi försöka reda ut det bättre!

  Kort & gott är det så att bor ni på OBC kan ni utnyttja Sunwing också men inte tvärtom. Båda hotellen är härliga på sitt sätt, vi har bott på Sunwing två gånger och stormtrivts men spanat in OBC också och det är väldigt fräscht så nästa gång det är dax för Cypern igen testar vi nog det!

  Hälsningar Anneli
  Anneli Kjellsson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.