Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Kombination - Sunwing Alcudia Beach & Sunwing Cala Bona Beach

Hej!

2015 ställde jag en fråga här i forumet om vilket hotell i Thailand jag och familjen skulle välja, Bangtao eller Kamala. Jag fick då tipset att kombinera de båda (bo en vecka på respektive hotell), vilket vi också gjorde och var mycket nöjda! Nu funderar jag på om det finns möjlighet att göra samma sak på Mallorca, där det också finns två Sunwing-hotell? Om inte, vilket av hotellen skulle ni rekommendera för en familj med barn i åldrarna 12, 10 och 4?

Kommentarer

 • Hej Kajsa!

  Jag har själv funderat på den kombinationen. Vi har provat Cala Bona, vilket vi gillade och tyckte var ett väldigt mysigt resmål och återvänder gärna dit men har varit sugen på att besöka lite livligare Alcudia och dess stränder som man hört så mycket gott om också! Jag har därför varit inne och kikat på denna sidan på Ving.se: https://www.ving.se/spanien/alcudia/kombinationsresor

  Vad jag förstår av texten så är möjligt att kombinera Sunwing Alcudia och Sunwing Cala Bona men att om man så önskar ska kontakta Vings reserådgivare på telefon 0771-995995 för vidare hjälp. Jag rekommenderar dig att ringa dem och höra dig för hur möjligheterna, pris osv ser ut!

  Hoppas ni finner en kombination på det hela som passar er bra!

  Hälsningar Anneli
  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Hej,
  Vi var på Cala Bona för tre år sedan. Då bodde vi i huvudbyggnaden och det var vi nöjda med. Vi bodde i ett Royal Family rum som hade stor balkong och där tillbringade vi mycket tid.

  Vi gillade också restaurangen. Det var bra att man kunde sitta och äta och inte vara allt för långt från barnen när det var shower. Det är ett fint närområde med hamn och restauranger. Väldigt bra standard på hotellet och mycket fräsch, kall mat på buffén som jag gillade.

  Det var längesen vi var på Alcudia nu, men det är väldigt populärt och många återvänder. Det som är det bästa, om man gillar det, är ju strandläget och den fina stranden. Skulle jag åka till Mallorca igen skulle jag nog välja Alcudia för strandens skull.
  Hoppas att ni får det fint.
  Vänligen,
  Helena
  Helena Zetterquist Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.