Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Kan man bada i havet vid Sunwing Arguineguin i november?

Hej!
Vi funderar på att åka till Sunwing Aguninegin med två småbarn i nov 2015. Kan man bada i havet utanför hotellet?

Tack på förhand!
Hälsningar
Ery

Kommentarer

 • Hej,
  Det går inte att bada där. Mellan hotellet och havet är det en bara som en stenslänt.
  vänligen,

  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Hej igen!
  Vilket hotell och vilket resmål kan ni rekommendera med sandstrad utanför, Happy Baby, ganska varmt ca 20-25 grader i okt/nov 2015 med två små barn som kommer att vara 9 månader, resp 2 år och min man. Max 6 h flygtid från Arlanda, ev kortare.

  Tack på förhand!
  Ery

  Ery Petrenco
 • Hej,
  Vädermässigt vet man ju att när man börjar leta resor i november och vill fly vädret här hemma utan att behöva flyga så långt så får man ju alltid tips om Egypten. Där är det varmt den tiden på året.

  Förhoppningsvis får du fler tips här av någon som har erfarenhet av Sunwing i Egypten.

  Jag har hört av flera att Sunwing Sandy Bay på Cypern ska vara väldigt bra vid stranden och ha nyrenoverade rum. Dit skulle jag själv vilja åka men vi har sommarsemester och då blir det för varmt. Men novembervädret där verkar okej! Hoppas du får fler svar med mer info här snart.

  vänligen,

  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Tack för alla tips och råd! Cypern kan vara intressant. Egypten har vi varit i och jag trivdes inte så bra där.

  Bästa hälsning
  Ery

  Ery Petrenco
 • Hej Ery,

  Jag kan absolut rekommendera Sandy Bay och Cypern. Både som resmål, hotell och med underbart fina ständer inom gångavstånd med barnvagn. Vädret däremot i okt/nov är ju lite av en chansning. Själv skulle jag satsat på oktober beroende på hur varmt ni önskar.

  Även de båda Sunwing hotellen i Side, Turkiet är toppenbra med fin strand även där med gångavstånd med barnvagn. West har något närmare till stranden och ett lokalt centrum medans East ligger närmare Side stad men som man tyvärr inte kan promenera till så smidigt.

  Vädret här är något varmare än på Cypern vid samma tid. Vi var på Side East i sep/okt förra året och i slutet av vår semester (2 veckan) fick man ha en kofta med sig på kvällen och dagarna upplevde jag fortfarande varma men inte heta. Jag skulle inte rest senare än i oktober men är ni inte ute efter att ha de jättevarmt kan även november funka men som sagt en chansning.

  Hör av dig om du funderar på något mer specifikt ang hotell/resmål som ni uppskattar/önskar. Annars önskar jag er en trevlig resa när det är dax.

  Med Vänliga Hälsningar Emely

  Emely Enocson Sunwingmamma
 • Hej Emely!
  Stort tack för hjälpen! Vi kommer nog att åka tidigare, förmodligen i oktober.
  Med vänlig hälsning,
  Ery

  Ery Petrenco

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.