Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Sunwing Kallithea Beach på Kreta eller Sunwing Sandy Bay på Cypern?

Vilket av hotellen föredrar ni och varför? Våra barn kommer vara 1.5 och 3.5 år när vi reser i juli.

Kommentarer

 • Hej,
  Vi har varit i samma sits flera gånger. Vilket Sunwing ska vi välja till sommarsemestern och tittat på både Kallithea och Sandy Bay. Vi har valt bort Cypern, helt enkelt för att det är varmare där under juli, för varmt för oss.
  Det har varit riktigt varmt båda gångerna vi varit på Kallithea i juli, juli/augusti och jag hade inte klarat ett ännu varmare resmål.
  Nu har vi bokat Sunwing Sandy Bay i september istället för att kolla in det hotellet som jag har hört mycket gott om.

  vänligen,
  Helena Z
  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Tack för ditt svar! Men skiljer det inte så få grader mellan Rhodos och Cypern i juli att det knappt märks nån skillnad? Hur har ni bott på Kallithea? Någon rumskategori eller byggnad du kan rekommendera? 😀
  Sanna
 • För oss har det spelat stor roll med de graderna. När det har varit som varmast på Rhodos har vi fått hänga på rummet mellan 13-16 för att det har varit jobbigt varmt ute. Och när vi varit på mini-discot på kvällarna har svetten runnit på både barn och vuxna även fast det är kväll.
  Vi har bott i Poseidon innan barnen, det är lugnt och fint läge. Vi har också bott i huvudbyggnaden i ett Royal Family rum och det tyckte jag var bäst. Det kändes nära till allt.
  Vänligen,
  Helena
  Helena Zetterquist Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.