Till senaste kommentaren

Rum på Athena på Sunwing Kallithea Beach?

Hej

Jag undrar om man bor på Athena hur mycket sol man får på balkongen på respektive sidan? Vi har bokat rum med balkong mot omgivningen (3-4 våningen), men funderar att boka om till vy mot havet. Hade velat ha kvällssol på balkongen. Någon som har bott i dessa rum på 3-4 vån med vy mot omgivningen, vad ser man därifrån? Fin utsikt? Tacksam för tips från er som bott där.
Lilia Waléus Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej,

  VI var där för 2år sen med ett annat par.
  Vi hade mot omgivningen och de mot poolen/havet.
  Solen går ned på havssidan så man får betydligt mer upplevelse/semesterkänsla på havssidan än på omgivningssidan (därav troligtvis den stora prisskillnaden.)

  Vi tittar på att åka dit i år och sneglar även på "begränsad havsutsikt" men är osäker på om det ger vad man är ute efter. Dessa hamnar precis ovanför restaurangen FINO (där fruktosten servereras som f.ö. är jättebra och fräsch). Så risken finns att man ser lika mycket av restaurangens tak som av havet och det kanske inte ligger på önskelistan om man är ute efter "havsutsikt"...
  Jimmy Gehrke
 • Tack så mycket för snabbt svar! Har ombokat från vy mot omgivningen till vy mot havet. Vi var där för 3 år sedan och bodde på Helios, hade också för mig att solen gick ner vid havet men enligt Vings karta med kompass så ska solen gå ner på baksidan av Athena och då blev jag väldigt osäker.
  Lilia Waléus
 • Följande panromaabild tog jag från bufferestaurangen juli 2017.  Jimmy Gehrke

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.