Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Hur är stranden - Sunwing Makrigialos Beach

Funderar på Sunwing Makrigialos Beach, Pallas Athina till nästa år och undrar hur stranden är. Den beskriva som långgrund och klart vatten. Åker med en 4-åring.
Har ni något mer att berätta om stället så vore jag väldigt glad.
Helena Lindberg Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Helena!
  Vi var på Kreta med 2 barn (6 och 2) i juni i år. Vi bodde på Ocean Beach Club som ju ligger vägg i vägg med Sunwing. Vi tyckte jättemycket om hela området och då speciellt för den härliga stranden. Skulle definitivt beskriva den som långgrund och barnen älskade att bada där. Läget överlag är helt oslagbart men man ska ha med sig att det är mycket nivåskillnader. Mao blir det en del traskande upp och ner, vilket inte störde oss.
  Kan verkligen rekommendera er att gå in till den lilla fiskebyn för middag någon kväll. Längst bort i änden är det en liten hamn och mer pittoreskt blir det inte.
  Det kan också vara värt att nämna att makrigialos överlag är lugnt, litet och avslappnat och det är inget eldorado för den shoppingsugne.
  Men ett fantastiskt ställe för en avkopplande semester.
  Ha en toppenresa och återkom gärna om ni har fler frågor
  Bästa hälsningar
  Ronny
  Ronny Olsson Sunwingpappa
 • Tack, har preliminärbokat resan tack vare din positiva upplevelse som bekräftade min uppfattning.
  Har dock en undran, transfern, hur upplevde ni den med tanke på små barn? Är stället så bra att det är värt 2,5 tim transfer?
  Helena Lindberg
 • Hej igen Helena!
  Många oroar sig för transfern och visst är den ganska lång. Men vägarna har blivit bättre än de varit historiskt och dessutom stannade bussen en gång så man fick lufta sig, gå på toaletten och kanske köpa något att äta. För oss gick det väldigt bra men jag förstår att människor är oroliga när man har små barn med sig.
  För oss var Makrigialos absolut värt transfern. Vi försöker se hela resan som ett äventyr vilket kan vara bra att säga till barnen. Dessutom är det en chans att se det vackra landskapet på Kreta.
  Tror det kommer gå fint för er också.
  Ha en fantastisk semester!
  Bästa hälsningar Ronny
  Ronny Olsson Sunwingpappa

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.